May 25, 2011

Terlalu cinta

As Salam,

hari nie nak update entry jiwang karet pulak..pelik sungguh orang layan jiwang malam2 sambil tengok bulan..tapi aku layan jiwang siang2 hari depan pc..hehe..nak share lagu 'terlalu cinta'..thanks sangat2 dekat KINA yang bukak lagu nie dekat opis..lupa habis tajuk lagu nie..die kate nak flash back lagu2..hehe
 
Rossa - Terlalu cinta

biasa la kan..lagu akan membangkitkan nostalgia ..same goes dengan lagu nie..teringat zaman muda mudi bila bercinta tapi hanya bertepuk sebelah tangan..sadis gila woo..tapi at last die pon suka dekat aku..happy gila!..huhu..tapi ketentuan Allah kan..aku pilih 'kawan' aku yang sekarang nie daripada dia..malas nak cerita detail..its too personal..

p/s: pesanan dari mak 'nora elena slot akasia @tv3' - "Biarlah kita memilih lelaki yang menyayangi kita.. bukan hanya kita terlalu menyayanginya."

------> it's approaching 100th..mari kita nantikan siapa yang kena!! <-----

8 comments:

K.I.N.A said...

boleh tak nak unfollow pastu follow balik?haha..

ohoo..baru tahu ada kisah di sebalik lagu tu..hehe..tapi memang kite akan suka lagu yang liriknya ada kaitan ng kite kan..

syaz@rozelt said...

@K.I.N.A
kalau follower laen buat mcm tu mungkin syaz x perasan..klu shake..sgt obvious ok!hehe

memang pon..bukan lagu nie je..bnyk lagu laen lain..bile dengar tros sentap..ingat cte lamo~

rara pinkmafia said...

syaz.rara nk jadik yg ke 100 leh.hehehe

syaz@rozelt said...

@rara pinkmafia
opps sorry jugak rara..same mcm kina..sgt obvious..hehe

Basyirah Abd Rahman said...

keh3.. jiwang2 tu lumrah syaz, setiap org ade perasaan:)

bercakap soal perasaan dan cinta ni, mmg pahit jika bercinta hany bertepuk sebelah tangan, perasaan itu mmg benar, ia tdak boleh dipaksa. jd, sentiasalah menghargai org yg menyayangi dn menyintai kita selagi dia ada, serta belajar menyintai seseorang seadanya.

syaz@rozelt said...

@Basyirah Abd Rahman
btol2..tapi segan la takot orang cop kte jiwang karet plak..hehe

thanks basyi..rase syaz pon dah lupakan cerita lama..sayang yang sekarang ni je..

wanda arry said...

betol la ckp mak nora elena tu..wanda sokong..m.cik wanda pun penah ckp menda yg sma

syaz@rozelt said...

@wanda arry
wanda pon tengok cite nora elena ke?cte tu tengah best tu..hhee..mungkin makcik2 kte nie lebuh dulu makan garam drpd kte..heeh