August 12, 2011

felt lime yang comey!

As Salam,

Nampaknya drama korea 'Boys over flowers' tu btol2 buatkan aku leka..baru je masuk episod 7..lambat lagi nak habis..ada sapa2 x ade softcopy cite tu??..nak tengok dekat maduu pon..volume broadband yg ciput x dapat tampung..huhu..erm pesal kesihatan aku plak..Alhamdulillah dah beransur baek..ada batuk siket2 tapi x de la perit rase tekak nie..thanks pd yg concern pada ksihatan syaz..

hari nie nak share satu karya felt yang unik..setakat nie aku x penah jumpa lagi orang sekeliling buat felt nie..yang selalu orang buat bunga2, keychain & macam2 lagi..kali nie buat lapik cawan bentuk limau tapi kaler2 yang comey..nice sangat..hihi

yang nie nak minum air masak ok kot..comey sgt risau tertumpah air manis~

Full tutorial dekat sini:

P/s: Selamat berbuka puasa..ada lagi 10 minit..hehe

9 comments:

nadiaazira said...

comelnye...nadia nak try lah... =)

rara pinkmafia said...

alahai comels nya.rara dh tinggal kan dunia felt dh.heehe

tia @ Ini Kisah Tia said...

serap air tak ? hehe .. comel :D

ArulchelseA said...

waahh.. menarik...nak satu...

ika said...

comel sngt macam rapunzel...:P ehhh...ada kaitan ke? hurmmm~ huhu...

adan said...

warna2nya cantik..

KimiCnoL said...

comel je..mesti ada feel minum air oren jgk nnti..hehe

hamzah ian said...

comel pelapik

Syuxer said...

alhamdulillah awk dah sihat..:)..

boleh dimakan begitu sahaja tak felt tuh hahahah..;p