August 2, 2011

Scrapbook Fonts

As Salam,

Entah apa la masalah aku hari nie..serba x kena nak update entry..dah taip draft banyak kali aleh2 aku save je dalam simpanan peribadi..malas nak jadikan entry untuk blog..so at last bila aku nak klik 'new post' baru perasan dah nak masuk 200 post!!..patot la malas semacam je..hehe


Tengah hari nie aku nak kasik link untuk korang download tulisan2 comey..sangat senang nak download..bila klik je tulisan yang korang berkenan akan tros kluar popup untuk save font tu..then lepas tu boleh la korang jadikan tulisan untuk header blog ke kan?hehe


Interface pon simple je kan?hehe

p/s: suka2 hari nie naek kete p keje..selalu jadi minah rempit ja p keje..pegi keje x jemm tadi..x tawu la balek karang..ada jugak yg berbuka dalam kete..huhu

6 comments:

Queen F said...

tanx for sharing :D

haa kena tapau siap2 la kalau kena berbuka dalam kereta, makanan dah ada :D hekhekhek :D

rara pinkmafia said...

hehehehe keluar awal sket. =) ptt lah leh dgr radio eh.hehe

sergeant keroro said...

wah, nice font. thanks! :)

Fathiah Hamim said...

cantek nya!! nak la nak la! thank you!

ArulchelseA said...

pas ni nk ambik jugak la tulisan tu..kih kih kih

0nenanina Vanilla said...

tanx dear..lame cari.weee~~~