August 9, 2011

Boys Over Flowers's mood pulak~

As Salam,

x nak cakap manyak..pengumuman2..aku baru je lepas tengok drama korea "boys over flower"..oppss silap baru lepas tengok 1st episode jerr..hehe

yg dekat tengah tu ensem kan??

1st episod boleh tahan cerita die..dah google2 tadi..drama nie antara drama korea yang best..kire macam best korean drama all the time jugak ler..semua pon semangat review drama nie..cerita pesal budak2 sekolah sebab tu kot best kan??

kenapa aku terasa nak teroskan habit tengok drama korea??hehe..antara sebab nye adalah kebosanan diwaktu opis hour..huhu..time puase nie kalau time rehat  pegi tido, mesti lepas tu badan akan terasa sengal2 ubi..hihi..so aku pilih untuk beronline..sorry to say..sekarang aku dah kurang blogwalking..rajin2 jalan blog2 rakan taulan je..tapi yang sudi folo, komen2 wajeb terjah!!hehe

ok lah korang..ada masa jom la join venture layan drama korea dekat maduu...

p/s: -

6 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

besh lyn korea ni..dr lyn indon yg suka ngarut meleret2 tu..

Anum said...

bestnya

rara pinkmafia said...

wahhhh layan lah.jd mcm rara lak.hehehe

tia @ Ini Kisah Tia said...

Tia dah tengok . memang best ...

psst .. hehee . kak syazzzz ..

kiz said...

tumpang tgk kwn2 melayan je ni..hehe

Merentas Horizon said...

ahha..
Korea = Boys Over Flower
Japan = Hana Yori Dango
Taiwan = Meteor Garden

adaptasi komik!
semua sama, tukar tajuk je. hehe.