August 8, 2011

Jom main game Pacman online!

As Salam..

hai korang..sekarang aku dah resign dari jadi blogger tegar..mengaku plak blogger tegar..haha..dulu2 mase aktif berblog aku ade terbace ciri-ciri blogger tegar..salah satunya..kalau sehari x update entry baru akan rase macam ada je x kena..dah macam makan nasi plak..sehari x pekena nasi x sah kan??..sekarang nak online pon rase malas..mungkin panahan puasa agaknye..hehe

even x online & update entry tapi sebenarnya rindu jugak dengan blog..pagi2 datang opis terus laju2 tengok gmail..excited jugak nak tawu ade orang komen tak entry hari jumaat hari tu..hehe..ada jugak yang sudi komen n folo2..thanks ye sebab tolong sapu habuk dekat blog rozelt nih..hehe

cukup2 la aku membebel..hari nie aku nak bagi link tuk kita main game!! nie bukan game yang ganas2..tembak2 tu..boleh kate game nie kategori game comey yang suspen..hehe..dulu masa study memang addicted gila main game nih..tadi tetiba jumpe link main game nie online..tros excited nak share dekat blog..hehe

ingat x lagi dengan game nie??hehe

ok..jom kita main game pacman dekat sini(make sure lappy, pc, or netbook korang ada install flash ok):

http://www.thepcmanwebsite.com/media/pacman_flash/

p/s: main time break taw..nanti bos marah..hehe

11 comments:

ArulchelseA said...

sy dah jd bloger tegar ni..dah terjebak..kih kih..

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

alahai,lama xmen permainan ni!!

syaz@rozelt said...

@Arulchelsea: x ley wat pape la klu dh terjebak..kire kena troskan la..hihi

@nuyui a.k.a miss NUSHA: jom kita main same2!hehe

rara pinkmafia said...

syaz.busan ke smpai main game ni.jom layan korea ag.

Fathiah Hamim said...

saya dah jadi blogger tegar. huhu

jom lawan pacman! =D

syaz@rozelt said...

@rara: mmg busan pon..nak tengok jugak crita korea tu..tapi x tawu nak tgk cte ape..huhu

@fathiah: fa mmg blogger tegar + hebat..hehe..erm tadi main asyik kalah je..kena rancang strategi dulu..hehe

Adzriel @ Liza AB said...

kak liza tak boleh mula.. nanti susah nak berhenti.. ha..ha..

iMBobo said...

haha masa kcik2 dlu slalu main game ni dlm game box..hehe

ika said...

haha~ siyes ika suka gila game nie!! :) nak try men la...

tia @ Ini Kisah Tia said...

hehee . Tia suka main game pacman kak :)

.izzati liyana. said...

hihi. saya jenis tak main game. game ni dulu time sekolah rendah adelah main. time cuti, lepas sahur, main game ni dengan cousins. pagi2 bute semua da menjerit2. hihi.