October 14, 2011

doubleA: AkuIslam & AbdullahSharafi

 As Salam & Salam penghulu hari,

Pagi nie seperti biase, masuk2 opis terus on pc, check email n bukak fb [pengakuan berani..hehe]..korang perasan x sekarang semakin ramai yang suka share note2 & website yang berunsur keagamaan & peringatan dekat fb..ada yang share pesal tanggungjawab isteri, cerita tentang kematian, share entry dari blog2 & macam2 lagi..

bila almost semua orang buat macam nie..semakin lama la kite melekat depan pc, mata x berkelip bace artikel yang dikongsi..hari nie sorang membe fb ade share blog islamik yang bagus..ade la aku bace beberapa entry yang buatkan aku cuakk..btol2 menginsafkan..x caye? jom terjah blog nie..

http://akuislam.com/blog/
sweet je header
 erm harap kite amek iktibar daripada perkongsian beliau..insyaAllah~

http://paklahsuperb.blogspot.com/
sharafi tu nama salah sorang adeq aku..hehe

Setelah sekian lame, akhirnya angka 5xx dah berganjak ke angka 6xx..suke2..hehe..kalau dulu dalam seminggu pon dah boleh naek seratus..sejak dah kurang aktif nie lambat sket la nak naeknye..
 
Thanks to en.Abdullah Sharafi a.k.a PakLah yang sudi jadi follower ke 600!! [lame kot x buat entry penghargaan follower macam nie]..nampak macam blogger baru..mari kita support ramai2..klik dekat link dekat atas untuk terjah..hehe

p/s: hari nie hari jumaat..rehat lama..off to chow kitt road!

7 comments:

Basyirah Abd Rahman said...

betul tu syaz..skrg ni byk share gambar2 yg mengerikan sebagai pengajaran spt gambar kamal attarturk, golongan neraka.. Tak banyak juga yg share kartun2 islamic yg romantik. hehe..

SoLy SoLicious said...

same 2 la kite mengambik iktibar,..:))

nk ke chow kitt? waahh..nk g gak..heee

Panggil Aku Han said...

wah best tu..:D

K.I.N.A said...

wow..hebat rozelt glamer! dah 6## followers..

jln2 chowkit beli gapo tuu?

Paklah Jr. said...

kak syaz !!! <3 <3 <3
tak penah pon org lain appreciate paklah sampai macam ni. kak syaz yang 1st skali tahu tak..terharu sangat2. hehehe.. :')

Shuhaida Subri said...

Aii.. sy singgah n follow ur blog.
Rerajin nnt singah la balik blog sy:-

http://shuhaidablog.blogspot.com/

iMBobo said...

support mesti support! :)