October 12, 2011

Jom ber-excercise & bakar kalori!!

As Salam,

lame dah kan dah x sharing2 cool website/ internet tools..hari nie Ter-jumpe satu internet tools yg boleh tahan best..yang nie sesuai untuk yang on diet ataupun yang nak maintain berat ideal dengan berexcercise..

Tools nie under website 'worldlifeExpectancy'..moto website tu 'live longer live better' mmg btol website tuk kesihatan la kan..tool nie dnamakan Exercise Calorie Calculator.

Klik image tuk lebih teghang~

front page webpage
 


 

Aku tengah berkira2 nie..kalau basuh baju guna tangan selama 30 minit agaknya berapa banyak kalori terbakar eh..boleh thn mengah jugak lepas membasuh tu..huhu..Nak harapkan exercise laen macam main badminton ngan dak opis setiap minggu macam dolu2 dah x de dahh...


p/s: hehe..semaken rajin menghupdate blog bila dah x de cerita korea nak layan~

4 comments:

NURUL ASHIKIN said...

JOM JOM (dalam hati :aku ni tul ke)

rara pinkmafia said...

aikkkkkkk! hehehe

anaztasias nora aira said...

heheeh nora xbakar2 pun kalori ni hehee

apik pehe said...

hehehe..banyak kena bakar ni