October 22, 2011

Segmen: Review follower2 ku (page1)

As Salam,

lebih kurang sebulan lg blog rozelt nak sambut 1st year anniversary..hehe..kalau tengok 1st entry 23 Nov 2010, kire btol la lagi sebulan kan?hehe..so aku terfikir nak buat segmen nak review kesemua 607 follower..opss tolak 1 sebab semalam ade hamba Allah dah unfollow lagi..sabar aje la..

ok tadi dengan gigihnye aku dah print screen kesemua 606 follower tu..total semua ade 25 page..sampai tarikh tu..harap sempat listkan semua..kalau jumlah nie bertambah akan review jugak sebab aku review dari awal..hehe..

Disebabkan jumlahnye agak banyak..tp x de la sebanyak blogger laen..so x leh nak review lebih2..just listkan url blogger yang ade tinggalkn link dekat profile diorang..yang x tinggalkan link or blog dah delete tu sorry k..

1st page follower - rozelt-

http://www.zuhairifirdaus.com/ -MUHAMMAD ZUHAIRI FIRDAUS
http://princesseira.blogspot.com/ - Princesseira (blog membe)
http://merentashorizon.blogspot.com/ - Merentas Horizon (blog membe)
http://blueopalz.blogspot.com/ - Basyirah Abd Rahman (blog membe)

best jugak buat segmen nie..sebab selalu wondering sape la yg sudi m'follow blog rozelt yang x seberapa nie..hehe..lepas nie ade mase2 free leh jalan2 blog diorang..hehe..
Thanks for support!!keep blogging..


5 comments:

Basyirah Abd Rahman said...

dah ramai follower dia! hehe.. keep in touch yea even blog is the medium! hehe..
p/s: biasela awal2 tu membe yg follow ;o) basyi pn same. haha

SoLy SoLicious said...

keep on blogging ya :)

eQuRlz said...

rajinnyerrrrrrrrr die :)

YNA said...

yna baru yg ke 609 :)

salam kenal :)

K.I.N.A said...

wah..nak dekat blogoniversary!hehe