October 20, 2011

Dapat jumpe Rara n dapat kad kawen Rara!

As Salam,

Petang nie nak update entry lagi..hehe..perkara yang jarang aku buat lately [update entry lebih dari sekali dalam satu hari]..erm haruslah diupdate dekat blog bila buat julung2 kali jumpe blogger dalam dunia nyata..hehe..selalu komen2 dengan tag2 dekat blog je..hehe

semalam jumpe dengan sorang blogger hebat nih..1st time tengok blog die dah tertarek..sebab penggunaan ayat die sangat sempoi, blog yang chomey, tuan blog pon bleh tahan chanteq!hehe [bukan mengampu k..haha]..dari blog..komen2..lepas tu add2 fb..and finally dapat tukar no hp..[uihh dah macam cinta muka blog plak..hehe]..

cuba teka blog sape nie??hihi
 ok ringkaskan cerita semalam dapat jumpe rara..reason jumpe rara sebab die nak bagi kad kawen die..ye la dah aku duk mintak2.. geram tengok kad kawen rara sangat comey dekat blog..jumpe pon sekejap je..juz muahh2x, sembang2 siket n rara bagi kad kawen die..jumpe pon dekat pasar malam dekat pantai dalam [secara kebetulan jugak rara keje dekat area situ..aku plak tinggal dekat area situ..hehe]..

nie la kad kawen rara yang chomel..x saba tros bukak dekat kedai makan sementara tunggu hujan reda..

Personally speaking cik rara nie chanteq orangnye..muka kecik je..orang selalu kate muke aku kecik tapi aku rase muka rara lagi kecik..then tinggi siket dr aku..kurus tu sebenarnye kurang pasti sebab rara pakai jaket hitam time tu..[rara jangan marah.hilang seri pengantin nanti..hehe]..sedih sebab keadaan kelam kabut dekat pasar malam dengan cuaca yang macam nak hujan buatkan ktorang x sempat bergambar..tapi kate2 mengampu dekat atas x tipoo k..

p/s: dah bagi kad kawen by hand macam nie haruslah menghadirkan diri dekat majlis kawen rara 29 oct 2011 nanti..hehe

7 comments:

Syuxer said...

wah untungla dapat kad jemputan face to face hhehe..kena wajib hadir dah tuh hehe..

~~Ticer Wann~~ said...

wahh bestnya...

syaz@rozelt said...

@syuxer: insyaAllah akan menghadirkan diri..

@ticer wann: nanti ade mase nak jumpe ticer plak..hehe

Fathiah Hamim said...

okay saya cemburu! huh! hehe

aimi said...

best nye...... nk juga =)

rara pinkmafia said...

heheheh syaz,thanks for this entry =) nk jugak buat entry,tp piccy takde =( mmg nk snap,tp nk kejar hujan punye pasal.soory sbb buat korg tunggu lama =) nt jumpa masa wedding pulak k =)

♥Aien Najwa♥ said...

wah..dapat jumpe mmber 1 tempat teroz bagi kad kawn..superb la..=)