October 17, 2011

Persiapan Tunang: Kurung moden satin kuning

As Salam,

hai..selamat pagi isnin..harap semua sihat & bersemangat nak memulakan tugasan harian..pagi2 lagi aku nak update perkembangan terkini persiapan tunang a.k.a e-day aku nanti..

hari sabtu lepas..dah beli baju tunang..beli siap punya je..sebelum ni berangan2 nak tempah..tapi x jumpe kaler kain yang berkenan, tp leh terjumpa plak baju yang sweet..so aku tros beli je la..
kalau x, nak kaler macam nie..sweet giler kan lisa pakai kaler nie..

aku plan nak baju tunang yang kaler kuning susu[bak kate cik janna]..kuning yang sweet2 gitu..ada terjumpa kaler kaen tu dekat nagoya..tapi terlalu nipis..mungkin kena buat lining bagai..so cancel..
aleh2 beli kaler yang macam nie..tp yang satin punya..ade manik2 comey..hehe

baju tunang aku tu simple je..baju kurung moden, kain satin & ade batu2 comey yang lekat guna iron tu..ok la tuk dijadikan baju tunang..simple yet nice..hehe

p/s: follower berkurang satu..sangat obvious ok..sebab baru review follower ke 600 entry lepas..huhu

p/s/s: next review: dah beli barang2 untuk design hantaran tunang..super excited!!

4 comments:

K.I.N.A said...

wah..dah beli baju tunang..!

abghani said...

suker tgk gadis pakai baju kurung

Schaz said...

cantik tau kuning lembut mcm tu...naik seri..

rara pinkmafia said...

kurang 1 tp tambah 2,hehehe.nice baju.bile e-day?