December 29, 2011

Dah Tak Nak Update Tentang Kawen Dekat Sini..

As Salam

kontroversi x tajuk entry..hihi..sebenarnya aku dalam proses design2 blog baru.. blog tu khas untuk persiapan kawen aku yang insyaAllah akan berlangsung hujung tahun depan..(kita hanya merancang, Allah swt yang menentukan segala-galanya..)

sebelum nie mati2 kan x nak buat blog kawen..tapi bila fikir sedalam-dalamnya best jugak ada blog kawen nie..senang nak buat persiapan kawen secara teratur & teliti (hopefully)..

so lepas nie x de la nak cakap pesal kawen dah dekat main blog aku nie dah..blog nie masih bersifat personal, akan update cerita2 diluar skop kawen, macam biasa tentang cool2 stuff, cool gadget yg aku jumpa, dan sebagainya..(harap2 akan maintain update mcm biase..hihi)
header dah siap!

harapan untuk blog persiapan kawen nie hanyala untuk capture memori2 indah sepanjang persiapan & secara x langsung if bermanfaat boleh share bersama2 b2b yang lain..(x tahan siap ada visi misi lagi tu) ..planning nak launch blog nie 1.1.12..doakan yang baek2 akan dipermudahkan..insyaAllah~

11 comments:

Cikpuan rara said...

ala knp x nk buat sume kat dlm satu blog je.kan best.lepas tu buat je pages =0

syaz@rozelt said...

hihi..idea menarek tapi tetap x nak kaco blog nie rara..hihi

farahD said...

wah congrats on the launching..hehe pasti sy akan singgah =) jom exchange link?

ciksusu said...

syaz,sangat rajen la kamu ni!!;)

syaz@rozelt said...

farahD

..launching nye 1.1.12..tp dah ade url -->http://rozeltweddingpreparations.blogspot.com
wah orang 1st nie request exchange link..hihi

syaz@rozelt said...

ciksusu

x de la rajen mane..buat blog simple2 je..hihi

MiszMaryaNe said...

akhir tahun depan yek,
insyaAllah sme ngan cik nt, hihi
boleyla share2 pape yg menarik nt kan..=)

syaz@rozelt said...

MiszMaryaNe

hehe..best2 dah ade geng..nnt kte share same2 k!

ct n honey said...

nanti kalau nak tgk gambar kawin artis bolehlah tgk kat blog saya,sebolehnya semua artis kawin saya nak cover...

Anum said...

tahniah

cik.mila said...

salam kenal b2b :)