December 9, 2011

Persiapan Tunang: Kad Kawen Abang

As Salam & Salam pagi jumaat,

seperti yang aku mention sebelum nie..majlis tunang aku nie sekali dengan majlis kawen abang..so aku x boleh nak fokus persiapan tuk majlis tunang aku sorang aje..kena fikirkan persiapan tuk abang aku jugak..hihi..

Hari nie nak review kad kawen abang aku yang bertemakan fb..Alhamdulillah dah siap beberapa hari lepas..kad kawen nie adeq aku ngan kawan die yang design. Idea kad kawen tema fb plak abang aku request sebab die sangat tertarek dengan kad kawen zed zaidi.. idea sama tapi hasil die x serupa ye..x percaya sila google..hehe


kad kawen jenis lipat 3

Semalam baru mintak cuti dengan bos..huhu..bos x bagi cuti lame..so last minit terpaksa balek tepeng jugak hari nie..Cuak kot kenduri 1st adeq beradeq yang nak kawen..semalam jugak mak aku baru selamat deal dengan catering..satu dua hal kire dah setel la..erm..korang tolong la doakn same majlis berjalan lancar k..

P/s: sebelum terlupa sesiapa yang duduk area tepeng or yang sanggup travel ke tepeng..jemput la datang kenduri ye..senang je nak cari rumah aku..lokasi dekat je dengan penjara taiping..semoga kehadiran anda akan memeriahkan majlis..

9 comments:

Anum said...

semoga semuanya berjalan lancar

rara pinkmafia said...

kalau kena ngan tarikh nk jugak emnyibuk dtg.

Munnafendy said...

heee..ni la kad kawin alaf baru namanya...tepeng jauh la syaz =)

*pakai autocad je,lain xpndai..hehe

syaz@rozelt said...

Anum

Thanks

syaz@rozelt said...

rara

hehe..x pe rara..bukn nyibuk tp memeriahkan~

syaz@rozelt said...

munnafendy

hehe..x pe..susah gak klu jauh sgt

p/s: wah pkai autocad..syaz x tawu guna pon software tu..

Madly Mad said...

wahhhh....hantu FB ke ni. hahhaa....semoga baik2 semunya k.
salam b2b, ni b2b Pahang.
ive already linked u.
salam perkenalan dari kejauhan.
hehehe.

Truly,
Syakilla

syaz@rozelt said...

Madly Mad

hehe..ntah abang..die berkenan sgt ngan tema tuu..hai slm perkenalan jugak..nnt akan terjah blog kamoo..

ct N honey said...

eh..cantiklah,