December 28, 2011

review muvi: 321 cinta

As Salam,

selamat malam semua..sebelum nak lelapkan mata nak buat quick update tentang muvi yang baru je habis tengok kejap tadi..tajuk muvi tu..321 cinta..hihi..punya la lama muvi tu ada dalam lappy nie baru hari nie aku nak tengok..biasa la isi masa lapang..hihi

Filem nie terasa best sebab semua pelakon berjaya bawak watak dengan berjaya..Diana Amir (yg sekarang ayu bertudung) memang menjadi watak tomboy, ceria, sedih die semua jadik suka aku tengok..yang farid kamil jadi laki bajet cool, pierre andre sebagai teman tapi mesra si sam(watak diana amir)..

haha..orang buat review mase filem tengah hangat dekat pasaran..aku plak baru nak buat review sekarang..hihi..sebab agak x sangka cerita die best..hhii..x sangka jugak ending die si sam kapel dengan pierre andre bukan dengan farid kamil (semua dah tawu kan ending muvi nie)


kepada yg bosan2 tu leh la layan muvi nie macam aku jugak..best!..hihi..ok la i dah nak bersiap untuk tido.. nite semua!

p/s: hari nie layan sume genre cintan2..habiskan bace novel cintan (Hati Kala Cinta),  muvi cintan..haippp..hehe


4 comments:

Cikpuan rara said...

penah tgk cite ni.tp half je.hehhe

syaz@rozelt said...

x best ke rara..tengok half je??hihi

MZ said...

waalaikumussalam, dah download tapi tak pena nak tegok movie ni. hehehe

syaz@rozelt said...

marniey

tengok tajuk mmg x menarek..tgk cte baru taw best..hihi