December 30, 2011

Online Banking pon Ada Maintenance Time??

As Salam n salam pagi jumaat~

Beberapa hari nie tertunggu2 jugak la bila je la gaji nie nak masok kan?..so semalam bila dah nampak floating amount dekat maybank2u terasa sangat excited..hihi..ye la minggu nie nak balek tepeng..harusla kena ada wit tok balek kg..

so semalam tdo lambat..sempat lagi la usha2 maybank2u..tengok2x wit dah masyukkk..hihi..tros excited nak wat transfer, baya bil ke..tengah2 excited tengok2 ada msg kate sistem under maintenance pulakk..

baru la aku taw..bukan atm, kad kredit je ada maintenance time..online banking pon ade..maknenye time maintenance tuk maybank2u nie same dengan atm die la kan..kul 12..(btolkan if silap tafsiran)

Alhamdullilah pagi jumaat nie dah setel urusan yang terbantut malam tadi..hehe..k lah nak siapkan keje untuk hari las bekerja tahun 2011..chaiyok2x!!...gambatae semua!!
p/s: semalam melayan cite kuch2 hota hai..bila diingatkan..cite nie la pencetus buat aku minat hindustan..hihi

5 comments:

Cikpuan rara said...

aah kan.lepas kul 12 dye tutp.mcm atm.hehehe

syaz@rozelt said...

frust gak semalam..baru tawu..hhuhu

YNA HERMOSA said...

x pernah tau pn pasal nie :)

syaz@rozelt said...

Yna Hermosa

kena tawu Yna..sebb nnt klu kes kecemasan nak guna wit, x leh harap online banking tengh2 mlm..hihi

MiszMaryaNe said...

sonoknyer la dh dpt gaji,
bile pulak la cik dpt rasa..=)