December 21, 2011

Review Eday: Makeup Artist

As Salam,


Petang nie nak review makeup artist a.k.a mua untuk majlis pertunangan aku..hehe..segan la tengok gambar sendiri..dah macam orang lain pun ada..lebih2 lagi aku nie jarang make up..kalau make up pon just yang simple2 je..hehe..mua pilihan aku adalah Pn. roshima roslan..

as requsted..nak make up yang nampak sweet..hhee

Roshima nie sebenarnya kawan aku mase sekolah rendah....rase bila dah sekolah menengah die dah pindah kl..baru2 nie bila dah add dekat fb baru tawu die dah berkecimpung dalam dunia glamor2 nie..hehe

risau jugak pakai tudung bawal nie..risau x kemas je..naseb baek ok!
so since bulan 9 rasenya aku dah start approach die..tanye free x hujung tahun nak booked tuk makeup tunang..hehe..tengok customer2 sebelum yang die make up sume canteq2..aku pon nak nampak canteq jugak di hari bahagia..cecece..ade niat jugak nak review dalam persiapan tunang..tp aku pendamkan dulu untuk buat review selepas majlis plak..baru boleh nampak hasil kan?

membe aku Roshima nie duduk dekat cheras, kl..so sebarang tempahan tuk make up area kl, cheras insyaAllah die akan amek..yang jauh2 pon boleh jugak tapi ade additional charge la...bisness die maseh setahun jagung (make up rase dah lame)..so mari kita support!!

contact no: 017-6872124 (prefer sms) 
servis yang ditawarkan: makeup, andaman, gown pengantin untuk disewa dan dijual, khidmat photography untuk pelbagai event, majlis pertunangan, nikah, sanding, photoshoot, dll

Among da best..suka 3 gambar nie..hehe..tq Shima!!
p/s: Paling suka part kening..just dibentukkan bagi nampak kemas tanpa perlu cantas!hehe

16 comments:

Anum said...

betul2 menarik
sebelum dan selepas

Cikpuan rara said...

cantek dear.congrats.sory xdpt attend =(

YNA HERMOSA said...

congratz akak..

sweet sgt2 :)

ct cucubi said...

sgt suke.. <3.. kebanyakkan MUA mesti nak cantas2 bulu kening..

Fariza said...

sweet

Munnafendy said...

weee cantekkk...tahniah =)

nuyui a.k.a miss YUI said...

mmg cntik..lawa nyaa..

Alieza Dayasari said...

Berbeza sgt bila dh make up kan.......

syaz@rozelt said...

Anum

bleh hire jugak tuk special event..cnfm nampak cnteq..hihi

syaz@rozelt said...

Cikpuan rara

thanks rara..harap rara dpt dtg mjls kwen syaz nnt~

syaz@rozelt said...

YNA HERMOSA

thanks yna!

syaz@rozelt said...

ct_cucubi

hehe..ade sesetengah mua ada yg x tanye tros cantas..nie kira ok la..hihi

syaz@rozelt said...

Fariza

Thanks!

syaz@rozelt said...

Munnafendy

Thanks munna..hihi

syaz@rozelt said...

nuyui a.k.a miss YUI

hehe..thanks..dh make up mmg nampak chanteq..

syaz@rozelt said...

Alieza Dayasari

mmg sgt berbeza..smpai x cm muka sendiri..hihi