December 23, 2011

Coffee Tree as Hadiah Tunang

As Salam n Salam Penghulu Hari,

Tengah hari tadi dapat satu kejutan dari rakan2 opis (Cik Janna, Terence[bos], Ping[bos], k.ecah, shikin, k.syu)..hehe..aku dapat cofee yang sedap sebagai hadiah tunang!!..cofee nie bukan sebarang coffee taw..nie coffee penang mari..hihi..

masa birthday aku bulan 2 ari tu sorang bos nie ada kasik sepeket due coffee nie..memang sedap la coffee nya sebab seingat aku x de la pahet sangat(lepas tambah gula..hihi)..then lemak2 gitu..coffee nie boleh dapat dekat penang je taw.siap ada website die lagi..cuba tengok sini..http://www.coffee-3.com/index.html

so masa bos aku balek penang sempat la tolong belikan untuk bos laen yang tempah & untuk aku sekali..btol geng gila coffee la..hehe..yang aku x sangka tu, bleh plak jadikan hadiah tunang..coffee yang susah nak cari nie mesti mahal kan?pape pon hepi sangat dapat hadiah coffee nie..siap diorang letak riben2 dengan ada kad lagi tu..Thanks semua!!

ni la hadiahnye..coffee tree..x saba nak minum..

ada kad ucapan to 1/2 mrs syaz tu..hihi

siap ada glitter2 sebab mood happy..hihi
p/s: perlu la nak 'coffee' sangat kan..ye la if mention 'kopi' dah bayang kopi hitam tu plak..hehe

8 comments:

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

lain dr yg lain tu hadiah....hehee.tahniah!dh jd tunangan org la ni ye....:)

syaz@rozelt said...

thanks cik aisha..mmg best dpt hadiah kopi nie..hehe

NHY said...

congrats ye.. tringin nk rsa coffee tu.

Hanif said...

tahniah nak bertunang!!!
nak kopi sikit...hehehehe.
Bagus boss awak..kreativiti...lain dari yang lain..
Kadang 2 hadiah yang lain dari yang lain buat kita ingati..

Shakina Farhan said...

haha..1/2 mrs syaz tu tak menahan..mesti si terence yg belikan ni..

syaz@rozelt said...

NHY

klu nak try rase..beli la coffee tree dekat penang..memang berbalaoi2..hihi

syaz@rozelt said...

Haniff

hehe..sangat obvious sy sgt gile kopi sebab tu la hadiah tunang pon leh dapat kopi..hihi..thanks~

syaz@rozelt said...

shake

tawu x pe..mmg tergelak tengok 1/2 mrs tu..hihi