December 20, 2011

Review Eday: Gambar Sekitar Majlis Pertunangan

As Salam,

ngantukz dah nie..tp memang plan hari nie nak update entry n letak due tiga keping gambar sebagai bukti i dah jadi tunangan orang..hihihi..insyaAllah lepas nie nak promote MUA..lepas dah dapat hasil n puas hati dengan hasil contengan di wajah aku nie baru boleh la nak promote2 kan..ok readers gud nite..sebelum tdo layan ler gambar2 tunang nie dulu k..



Mua yang sangat berbakat..nanti nak promote..tunggu

seperti biasa..bergambar selepas perbincangan selesai

Berposing dengan kakak ipar..kiut je akak aku sorang nih..hihi

inilah mak sy yang susah sangat nak bergambar..dapat jugak capture satu, due

Bergambar dengan abang & kakak ipar..hehe

Perbincangan antara kedua belah pihak..bunyik macam serius ja~

my close, best friend yang sudi datang dari jauh..cik Janna..thanks sudi dtg!

bersalam dengan upacara sarung cincin dengan bakal mak mentua..due2 pon ketaq..haha

nie je kot antara gambar cincin yang sempat capture

sempat bergambar dengan adeq bradeq yg ada
p/s: Alhamdulillah majlis berjalan lancar..tema baju tunang kaler kuning pon ok jugak kan??hihi

14 comments:

nazihan ali said...

abg ngan kakak ipar tu kawin ke? npe bj mcm pengantin?

cik dila.. said...

wahhh..congrate..bestnya da jadi tunang orang.:)

Cik Jingga said...

tahniah ya sis..!!!
hehehe..pasni xada yg boleh kacau..hahahaha..
buat sekali dgn kenduri kawen abg ka??

♥ p a a n i ♥ said...

congratz..cantiknye kamu!

syaz@rozelt said...

kb

haah..majlis sekali ..tp tunang petang sket..bj tu simple je, x de labuci2 or renda2..tp sebab berkilat kot..sbb tu nampak cm pengantin..hihi

syaz@rozelt said...

cik dila

thanks..hehe..best gak sebab dh x payah nak pilih..hhihhihi

syaz@rozelt said...

cik Jingga

Thanks..btol2x..x leh kena kacau n x leh jugak nak kaco laki laen..haha

syaz@rozelt said...

♥ p a a n i ♥

Thanks!hihi..semua pon leh jadi canteq klu kena make up ngan mua yg hebakk..

(''_'') said...

tahniah...sweet in yellow :)

wanda arry said...

taniah rozelt..moga jodoh berpanjangan dan kekal ye...

~~Ticer Wann~~ said...

congrats

Cikpuan rara said...

syaz cantek.

Adam Fikri said...

semoga kekal sampai kahwin sis...

..ika itu aku.. said...

dah lambat sgt ke nak ucap congratz..hihi
comel je die, dah boleh jadi pengantin trus dah tu.. =P