December 5, 2011

Persiapan Tunang: tudung kuning,coklat, dll..

As Salam,

petang isnin nie nak update beberapa persiapan majlis tunang n kawen abang aku..

tudung bawal tuk tunang kaler kuning 
semalam akhirnya jumpe jugak tudung nak pakai tunang..susah beb nak cari kaler kuning yang sesuai..sekarang baru terfikir2 nape la aku pilih tema kuning untuk baju tunang..

coklat for him
untuk hantaran nak bagi pihak laki, semalam dah beli coklat dekat supermarket haniffa dekat masjid india..sebenarnye x tawu btol2 murah ke x, tp bila dah cik Janna bukan main promote, ikot je la..beli yang murah2 je..

kad kawen abang
kelmarin pegi jumpe adeq aku dekat pedas, n9 nak ambik barang die sebab dah habis sem..sempat lagi remind dekat die siapkan kad kawen abang aku cepat2..x sampai 2 minggu kot majlis tu..huhu..since die belajar dekat kolej art mara guna ajelah kepakaran yang ada kan?

bunga tangan
ingat nak diy bunga tangan guna brooch..ntah jadi ke x, if x jadi x pe kan..bunga tangan tu x de la wajeb ada ..brooch dah beli..kelopak die mungkin nak buat dari kain net yang terbeli hari tu bila kunun2 nak buat veil sendiri..kalau canteq nanti bole la buat review..insyaAllah~

bz2 pon sempat join walkathon.. yg ini memang fun!hehe
p/s: korang dah tengok 'ombak rindu' ke??..best..4 starZZzz

8 comments:

Schaz said...

gud luck dear for ur engagement preparation! i miss those moments so much! btw, best eh ombak rindu? x saba nk tgk diz weekend!

rara pinkmafia said...

besh nya.teringat masa rara nk tunang dulu.syaz bz ke skrg?lama tak nmpk.

Hijab4Nisa said...

syaz.. lagi 2 minggu je.
hehe.. bunga tu kalau ade xdela nampak pelik sangat. At least boleh buat peneman ;)

syaz@rozelt said...

Schaz

thanks..nnt syaz pon akan miss momen2 persiapan e-day, sekali seumo idop kot..ombak rindu tu mmg best..wajeb nonton!

syaz@rozelt said...

rara

rara dh selesai dh sume tu..skrang kena fokus nak dapat baby plak!hehe..erm agak bz jugak plus malas update..

syaz@rozelt said...

Hijab4Nisa

btol jugak kan basyi..insyaAllah akan ada jugak..hihi

K.I.N.A said...

setuju cakap basyee..bunga tu peneman kite yg tengah nervous..haha..

snf said...

selamat bertunang akak:-)