July 15, 2011

uiks ada lagi??

As Salam n selamat malam korang,

Ingat x lagi segmen pertama aku..'segmen blogger otai pilihan anda..'erm sebenarnya segmen dah berakhir last week hari jumaat..tapi aku terlupa nak letak deadline dekat entry tu..baru je letak tadi..heheh..sori2x..so semalam ade sorang lagi blogger dah ter-join segmen tuhh..

x salah kalau join pon..kan dah jadi bertuah  dapat special review dekat entry nie..hihi..beliau adalah..'Nothing is ordinary'..blogger otai pilihan beliau pulak si comey cik lyssa..ala blog yang follower berbelas ribu tu..<--nie memang otai habes la!

jom la kita terjah entry dari blog 'nothing is ordinary' pasal blogger otai pilihan beliau nie..hehe..betul2 die respect cik lyssa tu..entry berbunga2.. lepas tu ade beberapa gambar cik lyssa jugak..hehe

Inilah die penyertaan ke-15 segmen blogger otai pilihan anda..


jom terjah beramai2!!!

p/s: wajeb terjah blog cik lyssa jugak taw..ade banyak tutorial best dekat sana!!!

15 comments:

SoLy SoLicious said...

terjah jgn x terjah ^_________^

man said...

tu yg dikatakan rezeki... penyertaan diterima walaupun dah ditutup kerana penganjur lupa letak tarikh tamat penyertaan.

kotak bulat said...

hehehe..kalau join skrang..dpt special review gak tak? :P

syaz@rozelt said...

@soly: hehe..terjah due2 k!

@man: memang rezeki beliau..nie 1st segmen..harap dimaafkan ye..

syaz@rozelt said...

@kb: lorh..x dapek dah kot..nanti buat segmen laen plak la bru join ..haha

rara pinkmafia said...

kalau tau leh join,nk je join.tutp 8julai kan.hmm sadis.

syaz@rozelt said...

@rara: x pe rara..next time syaz ade idea baru buat segmen jngn lupe join taw.. kali nie dmaafkan sbb rara exam kan..hehe

Shawn Razaleigh said...

nak special review jugak..hahahha.. main2 je


jemput singgah

syaz@rozelt said...

@shawn: hehe..buatla sumthing special jugak tuk kena review..

ok dtg singgah sekarang..hhii

Miss Cupcake said...

wow!!!!i m so lucky!!!sukanya!!!hari nie mmg hari bertuah!fes dapat komen Sis Lyssa,then dpt mesej beliau di shoutbox,Dan yg peling pntg!Beliau menjadi followers aku ke 213!!!!sukanya!jom baca entry saya!sya baru post tadi!!Sukanya!!Thanks sesangat sebab review!Sayang sis!Love u !Mwahx!And thnx to Allah!Dapat jugak join..rezeki aku kan..Suka!!!!!Thanks ye semua yg support dan sudi dtg blog saya yg simple tu je..mwahx!!

syaz@rozelt said...

@miss cupcake: hehe..congratz dear..blogger pujaan kamoo dtg m'folo, komen2 n shout dekat blog kamoo..mesti rase best mcm jumpe artis ksayangan plak..hihi..troskan berblog ye~

TYNTHA LANA said...

syaz..bagus awak ni :)

syaz@rozelt said...

@lana: hehe..biase2 je lana..

Lyssa Dollixious said...

hehehe .amboihh. zalifa ,hehe . btol . mcm jumpakk retiss lakk .. aduyaii . sis bukan artis ok ? hik3! :)

Ehh , cik rozelt . thnxx pomote Blog Lyssa jugakk . keh3! Kalau nak cantikkan blog , boleh dtg ke blog Lyssa yer. hihi2!

syaz@rozelt said...

@lyssa: wah baeknya kamoo..blogger berbelas ribu yg tak sombong..sudi folo, komen2 lagi tu..thanks..