July 31, 2011

Segmen: Memori Ramadhan

As Salam,


Tak sampai beberapa jam update entry.. nak update lagi..hehehe..nie sebab bace entry segmen snOw sakura la..menarek sangat ok..segmen nie suruh kita bercerita pesal memori ramadhan..jom la join rmai2!


MEMORI RAMADHAN SYAZ@ROZELT

Pengalaman berpuasa kecik2 memang sangat berbeza dengan sekarang..huhu..dulu terasa mcam lama sangat masa sementara nak tunggu berbuka..kalau p sekolah rmai yang x puasa..kantin sekolah siap bukak lg..yang x puasa memang sangat obvious x puasa..beli air sirap siap tayang2 lagi..haha

standard la budak kecik kan..kalau x tahan puase mesti akan puasa 'yang yuk' punya..macam mane puase 'yang yuk' tu??hhaa..kate puasa tapi siang2 bukak periuk..haha..pengakuan jujur lagi berani..kecik2 ada jugak aku 'ter'minum air paip time mandi..hehe.. lagi..time kecik2 abang aku tuduh aku jilat botol air dalam peti ais..yg tu confirm tipooo..x buat ok!hehe

yang aku paling x bole blah memori adeq aku sorang nih..memang kelakar habis..time tu die tadika..die bangun bersahur dengan ktorang macam biase..p tadika n balek2 cakap die pose..rase hampir2 nak habis bulan pose ktorang pcaye die pose..aleh2 ade satu mase tu cikgu die cakap bulan pose budak2 tadika nie diberi makan jugak..x ke kena tipoo habis dengan adeq aku sorang tu..haha

lepas cerita memori ramadhan kena follow2 n tag2..due2 pon optional..tapi dah lame rasenya follow adeq snOw sakura sorang nih..hehe..Dengan berakhirnya entry kali nie.. sy nak tag semua readers entry nie untuk join segmen nie..menarek sangat nih..

jom la join rmai2 dekat SINI..


6 comments:

snOw sakura said...

thx sudi join~ hehe, mmg lwk la yg adk k.syaz tu.. =)

Freaky said...

haha adik puasa makan kat tadika. hahaha adoii..

p/s : dah ejas setting supaya muat dengan netbook..harap2 dah ok :)

Fathiah Hamim said...

kecik2 suma puasa yang yuk! hehehe
pandai eh adek nuh kelentong =P

~~Ticer Wann~~ said...

hihi best kan memori puasa dulu... konon puasa full tapi xsedar asal amik wuduk time nak berkumur je telan air... kui3...

sj said...

terbaik la adik cik syaz !! huhuhuhuhuhu budak2 bese r ... (^^)V

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

ahakz,tima kanak2 itu yg besh..

amik air smbhyg pastu terus telan air tu..hakhak..