June 6, 2011

sleepyti.me bedtime calculator!

As Salam,

Adoi..mengantuk semacam hari nie..biasela aku nie..kalau malam nak masuk hari isnin je susah nak tido..hehe..mungkin dah set mind kot hari isnin tak best..haha..kelakar je bila nak tahan ngantuk sumbat telinga dengan earphone pasang lagu kuat2..bila habis je lagu terus lalok balek..hehe

sambil buat keje tadi..macam biasa stumbleupon..then terjumpa la satu website best nie..sesuai sangat dengan mood ngantuk gilerzz aku time nie..hehe..nama website tu 'sleepyti.me bedtime calculator'..menarek & senang je nak faham..

nie homepage website
masukkan time nak bangun jam berapa
tara!! nia la result nya..pastikan tdo dalam waktu yang disarankan..
Ingat tak lagi homepage dia ada 2 button..yang dekat bawah ade button 'Zzz'..klik untuk tawu jika kita tidur sekarang, jam berapa canteq untuk kita bangun..

 Jom try application 'sleepyti.me bedtime calculator' dekat SINI..

 p/s: highlight, bold sume pon ade..senang orang mengantuk nak bace..hehe

p/s/s: opps sorry gambar x boleh klik untuk view lebih besar..ade teknikal problem siket..

2 comments:

terrenigma said...

Kalau 5-6 complete cycles of sleep, tak payah pergi keje dah =P

syaz@rozelt said...

best je terence kalau lebih banyak tido dr keje..hehe