June 28, 2011

Tukar widget top commentator

As Salam n selamat pg~

tadi jalan-jalan blog orang, tengokla sorang nih..adeh hilang plak link die.. punya widget top commmentator..erm..nampak macam best je..nampak x mencurigakan macam top commentator yg aku gne sebelum nie..sebab yang tu asyik berubah2 je jumlah komen setiap orang..

so aku pon laju je tekan link dekat bawah widget tu tuk tawu dari mane die dapat widget tu..owh die dapat dari bloggersentral..

nampak macam best.. so tanpa berfikir panjang..aku pon tros copy n replace je dekat widget top commentator yang sedia ada..tengok la hasilnye..tara!!!!
 
 
tengok la korang..widget top commentator dari blog bloggersentral nie nampak lebih meyakinkan..n sekali lagi ct_cucubi jadi top commentator blog rozelt nie..mmg dah agak pon sebab sejak kewujudan blog nie mmg die rajen komen pon..hehe
 
ct_cucubi @ mybeadsnbutton

so sesape rase widget top commentator korang macam berkelakuan pelik sila la bertukar oke? harap2 widget sehat je sentiasa n kasik semangat dekat semua readers blog rozelt untuk komen2..hehe

23 comments:

Syuxer said...

nanti saya nak try..coz cam problem je top komen tuh dari blog saya

syaz@rozelt said...

@syuxer: try la..syaz rase puas hati bila dah bertukar~hehe

kotak bulat said...

kb punya pun mcm bertukar2...nk try yg ni la.. :)

syaz@rozelt said...

@kb: macam oke je syaz tengok kb punya top commentator widget..klu yg nie x bes gtau taw..hehe

Umi Asura Sanusi said...

saya tak de pun widget top commentator..nak wat lah..

syaz@rozelt said...

@umi: buatlah st..menarek taw..hehe

ct_cucubi said...

wahh bangganya sy.. huhuhu..nak bubuh jugaklah,,TQ for sharing :)

Khairil said...

nak try pasang juga...

syaz@rozelt said...

@k.kerol: teruskan mengomen blog syaz oke?hehe..

tadi sy no 3 pengomen tegar kan..nak usaha lebih naekkan ranking..

syaz@rozelt said...

@khairil: mari2 join da club~

Siti Arfah said...

Waaa bez2, nama sy ade dlm senarai tu. yey3 ! hehe

ika said...

alaaa~ xde lak nme rapunzel dlm top cmmntor nie...bnyk dah rsenye cmmnt...huhu~ kne perbnykkan lagi mnyemak kat blog cik rozelt nie...:P

syaz@rozelt said...

@siti arfah:..thanks taw sudi dtg sini sambil komen2..hehe

@ika rapunzel: hehehe..meh dtg sini selalu n komen2..hehe

Terbelog said...

bru psg aru tu :)

rara pinkmafia said...

syaz.rara nk tkar jugak lah.hehe

syaz@rozelt said...

@terbelog: bgs2..tros monitor top commentator tu..hehe

@rara: mmg syaz nak ajaak rara bertukar jugak..yg nie best sket~

tia @ Ini Kisah Tia said...

isk ! betul tu . geram gak . kejap2 tukar angka dia ..

syaz@rozelt said...

@tia: tu la pasal tia..jom kita bertukar! hehe

suha said...

ni komen first cik suha ~ngee (^_^)

syaz@rozelt said...

@suha: komen2 la slaoo..thanks~

Siti Arfah said...

Syaz = Most welcome dear. Xde hal la. Ske ziarah sini. ;)

syaz@rozelt said...

@siti arfah: hehehe..bgs nye arfah nie, rajen singgah sini..thanks sekali lg~

Siti Arfah said...

Syaz = :) .