June 25, 2011

Misi mencari 10k!

As Salam,

9k dalam mase 8 bulan, so average sebulan 1125 visitor
huhu...hari nie & esok agak bz..ade kenduri nak kena attend n tolong ..buat kenduri sekali harung kot..malam nie belah perempuan sok plak belah laki plak..so x dapat nak blogwalking  n komen blog korang kaw2 punya..haha..

nak mintak tolong korang leh?? tolong jenguk2 kan blog aku boleh? uitt cam pesan dekat jiran sebelah rumah time nak balek kampung ja..hehe..lepas tu kalau la ade perompak 10k singgah boleh x tangkap die??err dah merapek..korang faham ke apa yang aku carutkan nie?hehe

aku sebenarnya nak mintak tolong korang tangkap visitor yang ke 10 000..kalau tengok average dekat atas..sebulan boleh dapat 1k..so maknanya visitor tu mungkin akan muncul dalam masa sebulan dari sekarang..maklumla trafik dekat blog aku nie x de sekencang blog laen..huhu..sodih plak..

so klu aku terlepas boleh tak insan yang bertuah tue tolong print screen kan angka tue?? kalau terlepas x pe la..pasrah je la..saje nak capture moment terindah tu bila bil angka visitor dah bertambah..hehe..

then insan yang bertuah tu sila la buat entry tentang lawatan anda sebagai visitor bertuah ok..jangan lupa shout dekat shoutmix aku or komen dekat mane2 entry inform korang la visitor bertuah tu..hehe..kalau malas email je print screen tu dekat aku dekat salah satu email nie:
rozelt_87@yahoo.com
syazlinakhairuddin@gmail.com

insan yang bertuah tu akan diberi hadiah yang akan diinform kemudian..kena la kasik upah kan since bersusah payah tolong aku..hehe

6 comments:

tia @ Ini Kisah Tia said...

Tia nak singgah berganda-ganda kalilah dekat siniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)

Marniey said...

takpe, nti kta tlg.. jgn risau k? :)

syaz@rozelt said...

@tia: hehehhe..tq2~ singgah la selalu..nnt boleh tangkap 10k tu..hehe

@marniey: wah baeknye adeq marniey nie..tq2~

She's Gee said...

insyaAllah, patik berkawal kat cni.. hoho..

amboi2 tia.......^^ hahaha..

rara pinkmafia said...

hmmm tak faham lah syaz.

syaz@rozelt said...

@she's gee : thanks gee..hehe

@rara : tang mano yg x fahamnye rara..biase la entry syaz kadang2 ayat belit2..

syaz juz nak mintak tolong readers tolong print screen kan visitor yang ke - 10000..tu pon kalau syaz sendiri terlepas..

then nak inform dekat syaz dah dapat print screen tu..boleh la buat entry..

kalau malas nak buat entry emailkan je print screen tu dekat syaz..

that's all..hehe