June 19, 2011

Review movie X best

As Salam,

Movie: Blitz
Venue: Gsc One Utama
Time: Mid night
Date: 2011 June 18th

Dah lewat malam nie..baru terasa nak update entry..btol nak jadi burung antu malam minggu aku nie..hehe..

Aku memang nak tengok sangat muvi 'Green Lantern'..tapi biase la cite best, lagi2 yang baru keluar sehari, terus direct kaunter plak tu..confirm la sold out kan??huhu

bila la agaknya nak tengok si hensem nie..huhu
So alang2 dah datang n siap beratur aku ngan 'kawan' aku pon kena jugak la tengok muvi even muvi yg laen..malas nak fikir aku pilih je la nak tengok muvi 'blitz'..


muvi nie x best ok! jarang aku nak update mende2 x best nie cuma takot klu ade yang nak tengok kesian plak..bukan ape..aku expect cerita nie macam 'takers' ke ade banyak action..

cerita pon pesal pembunuhan polis..erm tp hampeh..kurang action, ending kabur n ade scene ganas terlampau (mungkin orang laen boleh tengok tp aku ngeri la).. tapi 'kawan' aku kate best..so maknanya korang kena tengok sendiri la n kasi rating untuk muvi nie..hehe

Terasa nak kasi review muvi sebab tadi jalan2 banyak btol tampal iklan muvi tu..publisiti gempak sedangkan cite kureng..huhu..pastikan korang pilih muvi yang terbaek sepanjang musim muvi best2 kluar panggung nih oke~

off for blogwalking..hehehehe

8 comments:

Cik Ungu Kamila said...

tak tgk lagi cite ni. tapi cik ungu siyes tak suka tgk cite action. kih3 XD

syaz@rozelt said...

@Cik Ungu Kamila
hehehe..klu x tengok lagi better x payah tgk cik ungu..x best pon..klu x suka cte action, cik ungu suka muvi ape??epik erk..hehe

tia @ Ini Kisah Tia said...

betul ke ada pelakon hindi berlakon dalam citer ni ? hritik roshan . hehe :)

Ini Bukan Hal Remeh Wahai Wanita

syufaa said...

nakkk sgt3 tgk cite transformer 3!!
hihi..bile nk gi tgk nihh..aishh..

syaz@rozelt said...

@tia @ Ini Kisah Tia
Btol2..muka hero die macam hitrik versi omputeh..hhee

@syufaa
tu satu lg muvi best n wajib tonton..nnt awl2 nak booking online..pueh atie..hehe

rara pinkmafia said...

nk tgk lah green lantern.hehhe

rara pon tk suke cite action sgt.sakit otak otak ni sume.

syaz@rozelt said...

@rara pinkmafia
nak booking wayang tgk cite green lantern dekat mid rabu depan..jom rara!hhee~

shah said...

wimpy kids best...hahaha...
http://89shah.blogspot.com/