June 13, 2011

Activate widget Twitter

Ss Salam,

Dulu pernah tempek widget twitter dekat sidebar blog nie..tapi disebabkan ia hanya dipandang sepi..bukan hanya readers..tp tuan punya pon buat nampak x nampak je kewujudan ia..so aku decide untuk invisible kan je widget tu maybe untuk sementara waktu..hoho

Tapi bila kadang2 bukak twitter n sembang2 dengan member even sebaris 2 ayat..rase fun plak..hehe..lagi kalau follow artis2 dapat tawu update diorang directly..contohnya macam update terkini filem KL Gangster dah dapat 6 juta++ dapat dari twitter jugak tadi..hehe

so aku decide untuk letak balek widget tu..erm..so sape2 yang ade account twitter boleh la kasik user name nak add..usaha untuk mengaktifkan diri plak dengan twitter..asyik buat auto publish title blog ja..buhsan~
 
sape2 sudi nak follow or jadi kawan saya di twitter boleh la klik dekat sini:
 
Ini dia contoh twitter account yang x berapa nak aktif..hehe
  P/s: Semalam Final AF 9 erk..kali nie x amek port langsung pesal AF.. tapi tadi sempat tengok persembahan si Juara, Hazama dekat SINI  
 
p/s/s: Eh..followerku sudah meningkat ke angka 200!!..thanks kepada yang sudi follow.!!!. 
 
-syaz@rozelt-

11 comments:

Freaky said...

alamak x de twitter.. huhu

syaz@rozelt said...

wah pantasnya en.freaky komen..hehe..x pe boleh create..moh kte activekn twitter plak~

Syuxer said...

ada twitter tapi jarang buka dan x reti nak follow hehhe..

syaz@rozelt said...

@Syuxer
sy pon maseh blur2 dengan twitter..nie dalam proses nak explore n aktif kan twitter balek..hehe

moh kite explore same2~

tia @ Ini Kisah Tia said...

Tia tak pandai main twitter le . dah lama buat tapi tu lah . tak pernah guna . dah bersawang gamaknye :)

syaz@rozelt said...

@tia @ Ini Kisah Tia
user name tia ape? nnt nak follow..syaz pon same je..x pandai lag nak retweet2 nie..hehe

eQuRlz said...

laa.. syaz ke.. ingat kan sape.. hehehe...

adess! malu plak ade org knal baca blog kita :p hehehe.. btw da follow twitter n blog :)

syaz@rozelt said...

ye la..mmg syaz..dah lame dah usha blog die..die yang x perasan..nyway selamat bkenalan dlm dunia blogging..hehe

Thanks sudi follow2~

rara pinkmafia said...

twitter rara pon mc hidup segan mati tak mau.

rara pinkmafia said...

syaz,mcm mana nk buat widget top commentor tu =)

syaz@rozelt said...

@rara pinkmafia
jom la aktifkan twitter rara..boleh kita sembang2 n berbalas2 tweet..hehe

dia atas permintaan rara..insyaAllah mlm nie syaz buat entry tuk letak widget tu..hehe