June 15, 2011

~Munnafendy 1st GA~

As Salam,

Setelah di tag oleh cik Lana, so aku dengan rasa excitednyer nak join jugak la 1st GA dari blog munnafendy nie..sebenarnye dulu tuan punya blog pernah jemput..tp hampir terlupa..naseb baek cik lana ingatkan..tQ2~

 1st step letak banner yg siap di link..
klik untuk join!

2nd step follow blog munnafendy..Done..tengok la dekat bawah siap ade bukti..

3rd step: review GA munnafendy & blog sendiri~
Ini adalah 1st GA yang dianjurkan oleh tuan punya blog..kenapa kita harus join??...sebab hadiah yang ditawarkan sangat menarek..

Pertama - VOUCHER TREATMENT bernilai RM100
Kedua - VOUCHER PRODUK bernilai RM50

menarekkan?? hehe (nak join pon kena set kan mind..susah nak menang nie..hehe)

 Pesal blog aku plak ramai cakap blog nie kiut... sedangkan aku curik template je tapi ade kredit ye dari mane aku curik..hehe..then sekarang nie blog rozelt agak aktif jugak berblogwalking..so tunggu je la blog rozelt akan menyerang blog kamoo2x semua..hehe

4th step kne tag orang yang bertuah..


5th step..komen n letak link entry nie dekat blog munnafendy..hehe..
i'm done!..u all bila lagi??..marila join GA nie sebelum 30 Jun!

 p/s: doakan penganjur tambahkan hadiah please!hehehe

11 comments:

TYNTHA LANA said...

hehe, gud luck rozelt! lau dpt, boleh la share,ahahahahaha

~nyibuk je lana T_T,eheehehhe

syaz@rozelt said...

hehehe..ok lana..tapi ssh kot nak menang..rmai join GA nie..huhu

tia @ Ini Kisah Tia said...

gudluckkkk :) siapa tau , tuah ..

tia @ Ini Kisah Tia said...

ni yang terasa macam nak tukar template nih . huhuh ..

EiZaRaZiErYa said...

gud luck eh~ zie nk join~ tp..nt klw menag..xtw nk gne voucher 2 at mne~ uhuhu...zie doakn syaz menag ye..hehe

wink3 >_<

syaz@rozelt said...

@tia @ Ini Kisah Tia
hehe..insyaAllah tia..klu ade rezki ade la tu..

x payah tukar la..simple n kiut je template tia..rase nak tukar yg mcm tu..tp x tawu nak cari dekat mane~

syaz@rozelt said...

@EiZaRaZiErYa
klu zie x tawu nak gune vourcher tu..boleh la buat GA plak..kasi dekat blogger laen..hihi

Munna said...

hahaha lawak la korang nih..hehe rozelt thanks join ok...good luck!

kokser kokdam said...

huuu.. xsempat nk join pape GA..

+ line teramat la menyakitkan jiwa..

ade entry kamoo

http://kokserkokdam.blogspot.com/2011/06/giler-ku-bangge.html

=D

syaz@rozelt said...

@Munna
hehe..bos bsa suda tiba..thanks jugak sudi buat GA nie~

syaz@rozelt said...

@kokser kokdam
sy klu line prob pon rela x bukak tenet dr tseksa jiwa..hehe

dah terjah tadi blog kamoo..thanks taw!