June 3, 2011

BLOGGER HIJAU , MAI SINGGAH SAT NOO...

As Salam,

segan nya nak join!!..aku nie blog kerdil je..huhu..interested nak join sebab masih dalam linkungan umur 18 - 25 tahun a.k.a kategori umur kanak-kanak rebina(bak kata en.Ben..hehe)..

klik gambar header nie kalau nak join..sebelum jam 10 malam ok!

lepas letak header nak kena lengkap kan ayat nie-->

SAYA SUKA BLOG Ben Ashaari kerana die suka buat segmen menarek dan kreatif~
&
SAYA SUKA BLOG safura.online.diary sebab die sangat friendly dan kreatif juga~
(due-due tak lebih 10 patah perkataan) <--

serius tak tipu, saya dah vote!haha

P/s: Dengar nama nora dengan seth terus rase nak join! semalam shin chan..hehehe..

9 comments:

rara pinkmafia said...

syaz sblm kul 10?rara baru online ni.leh lagik ke?

syaz@rozelt said...

hehe..tengok ade je org join lg..

kemboja said...

datang jenguk2 peserta segmen hijau.. hehe

Muhammad Khairul Fahmi said...

salam perkenalan...

fahmi singgah sini =)

hepi blogging :)

syaz@rozelt said...

@kemboja
thanks sudi jenguk~hehe

syaz@rozelt said...

@Muhammad Khairul Fahmi
thanks singgah..
happy blogging n slm perkenalan juge~

Achik Syida said...

singgah cini daripada blogger hijau..

syaz@rozelt said...

@Achik Syida
thanks achik syida yg sudi singgah..hehe

LUNA LANUN said...

har har har... baru nk sambung menyinggah jenguk dan menambah follower adik2 hijau dr segmen Ben Ashaari, BLOGGER HIJAU , MAI SINGGAH SAT NOO...

LATEST ENTRIES
1. Viva Voce - Finally I've Got My Master Degree in Chemical Engineering