June 24, 2011

New look blog rozelt!

As Salam,

Hari nie x senang duduk aku mengenangkan blog aku yang terbengkalai..kalau ade yang perasan bahagian 'linky' dengan 'enjoy reading' tu kosong je..bloglist semua hilang..agaknya kalau nak try design baru je, mesti akan hilang kot??huhu

siang tadi plak aku ade duty jage booth dekat sunway piramid..mungkin korang yang berdating dekat situ x kan terjumpa dengan aku punya sebab aku jaga booth dekat convention center..macam terasing je dari hiruk pikuk mall..hehe..

ketaq jugak lutut aku nie bila yang menyinggah booth ktorang dari golongan elite macam dr & lecturer2 ..naseb baek aku nie dikira yang paling junior untuk tugasan kali nie..suh senior2 yg banyak cakap..hehehe

naseb baek sangat hari nie just half day..soo sementara menunggu dak laki habis solat jumaat n datang dekat situ tolong angkat2 barang..sempat jugak la online..aku dah nampak komen dari tia, arfah & lain2..tp x berkesempatan nak balas..juz aku kejarkan time tu nak update bloglist..hehe..sempat la update sorang due..

lepas sampai opis je..apa lagi tros bukak blog and kali nie nekad la nak update jugak design baru,.suka sangat design nie sebab kali ini aku yang buat sendiri design tu..ade semiggu kot aku btol2 godak macam2 tutorial..hehe..even hasilnya simple..tp aku agak berpuas hati..hehe..insyaAllah akan perbaiki lagi design blog nie dr masa ke semasa..hehe

chill ya n have a nice weekend!

i tetap pchenta roses w'pun x de sekuntum bunga ros pon dlm design blog nie~
p/s: Alhamdulillah sorang lagi pasangan selamat diijabkabulkan petang tadi..anak buah bf aku selamat dah kawen..bapak sedare diorang ntah bila nak kawen..erm~

17 comments:

Mun said...

hehe..busy2 pun jgn lupa jg diri :)

syaz@rozelt said...

@mun
uitt..cepatnya komen..thanks to remind~

ika said...

uhuk2...sekurang-kurangnye blog kmu di upgrade mnjadi cntek...cun je tgk...tp blog rapunzel...=.=" cm hampeh je ngn header yg xsesuai dgn blog...

syaz@rozelt said...

tq ika..hehe..comey je tengok blog kamoo..pink2 gitu..design x penting la, yg penting ayat mesti power mcm blog ika..hehe

aRa ❤ aFiq™ said...

simple but nice la.. ^^

tia @ Ini Kisah Tia said...

oh sweet ! lagi cantik sekarang dari sebelum . sebab ringan , dan cantik !! ;)

syaz@rozelt said...

@ara : hehe..thanks~

@tia : owh yeke yg skarang lg chanteq?hehe..tp rindu dekat background curl2 tue..hehe

kotak bulat said...

da mkin cantik la... :)
kemas je bila tgk...

syaz@rozelt said...

@kb
thanks..blog cik kb pon ape kurangnye..hehe

ct N honey said...

walaupun simple, cantik..itulah kalau ada rose lagi menarik kot...
Lagu dan lirik Antara kita – Drama Stanza Cinta
Apakah maksud Nikah Tahlil

syaz@rozelt said...

@ct N honey: hehehe..ok2..nnt try masukkn bunga ros dalam design nie..hehe

rara pinkmafia said...

syaz,rara suke yg lame punye cane? yg lame punye sweet je.

Marniey said...

wah, cantik :)

syaz@rozelt said...

@rara: syaz pon suka yg lame rara..tp tu la rase x puas plak pakai template..lagi st template nie terbatas siket nak buat macam 2 dekat blog..hehe

@marniey: thanks marniey..hehe

Princesseira said...

salam..
oit ko jaga booth apa kat sunway pyramid tu?
NCCR ker? hehehehe....

syaz@rozelt said...

@mun: haah ade event nccr,,aku jage booth promote website opis..hehe

Princesseira said...

owh..unfortunately aku x pegi...actually aku pun supppose pegi ctu jgk...hahaha...but got other urgent things to do..
so did you build the website yourself? hehehe..klu yes...mau mnta pandangan hehehe..