June 23, 2011

Green lantern@Tropicana city mall

As Salam,

Beberapa hari nie dah diwar2kan nak tengok sangat muvi green lantern..so selamat tengok muvi tu dekat tropicana mall semalam dengan my dearest bf & gf tersayang..hehe
me, ma boyfriend n girlfriend, cik janna
bergambar dekat cermin dh jadi fevret ktorang..hehe
  tengok muvi nie dekat tropicana mall sebab, mid awal2 lagi penuh dibooking, n sebabkan pilih nak tengok jam 730 malam, elok sangat la tengok dekat tropicana mall sebab surau die dekat je dengan wayang..senang nak lari2 solat maghrib dulu..hehe

harga tiket muvi dekat tropicana mall murah siket..untuk ladies nite harga tiket rm6 je..tengok harga tiket untuk 3 orang dah macam harga 2 kepala hari biasa..so rase memang berbaloi2 la.hehe...lgpon hujung mg nie ade kenduri anak buah bf aku kawen so x dapat nak tengok wayang hari weekend macam biasa..

huhuhuhu..korang dah tengok ke muvi green lantern nie??erm ntah la..crita die ok je..tapi kenapa la aku rase macam ada yang kurang..mungkin kurang action kot..tapi part2 die cipta senjata guna imaginasi tu mmg best la..hehe..yang penting crita nie jauh lagi best dari muvi blitz tu...haha

perlu ada keazaman untuk mengatasi kuasa ketakutan..hehe
p/s: terbantut nak update entry nie..ada kebakaran plak dekat bangunan opis~ naseb baek juz minor, boleh naek opis balek & publish entry..hehe

23 comments:

ct_cucubi said...

tgk wayang x ajakkkkkkkkkkkkkkkkkk

Affan said...

tropicana mall? kat mana tu. first time kut dgr nama mall ni.

syaz@rozelt said...
This comment has been removed by the author.
syaz@rozelt said...

@Affan
opps sorry ada masalah teknikal~

hehe..mall ni jalan yg sama nak pegi 1 utama, mall nie mmg kurang femes n x ramai pon..nak dating aman2 dtg la sini~

syaz@rozelt said...

@ct_cucubi
kalau ajak pon k.kerol x boleh pegi..aipp jgn langgar pantang..hehe

TYNTHA LANA said...

Best tak? Rasa cam nak tgk tau hari tu, sebab ada aktr kegemaranku,awwww,hahaha. tapi bila tgk iklan transformers3, tak jadik, nk tnggu robot2 kuar! heh3

Siti Arfah said...

Wah tingin sgt nk tgk cte neh tp syaz yg tgk dlu. hehe. ^^

kotak bulat said...

wah~ dah tgk crita tu.. er..jeles ni..kb tak tau le bile nk g tgk.. :(

syaz@rozelt said...

@TYNTHALANA
boleh tahan la..x de la best sgt2x..hehe..nnt transformer pon nk tengok jugak!

@Siti Arfah
x kesah la sape tengok pon..yg penting kte same2 dapat tengok..hehe

@kotak bulat
jom serbu wayang utk tngk muvi tuuu!!...hehe

rara pinkmafia said...

wahhhh dh tgk.rara nk tgk jugak.tp takde mr.bf.jauh.cane ni.

Siti Arfah said...

Syaz= hehe. yela2.

kokser kokdam said...

sapo yg bako tu..?

syaz@rozelt said...

@rara pinkmafia
hehe..excited sgt nak tengok muvi nie, tp muvi nie x de la best sgt..hoho

ajak dak opis la tengok rara..hehe

@Siti Arfah
wah..rajinnya cik Arfah nie mengomen..i like2~hehe

syaz@rozelt said...

@kokser kokdam
bako apenye en.kokser kokdam~hehe

ika said...

dah ckp dah...cte nie cm xmenarik sngt la...penin2 lalat je tgk...=.="

syaz@rozelt said...

@ika
tu la pesal..tp ade part2 best jugak..naseb baek la..hehe

Umi Asura Sanusi said...

x nak tengok la cite ni..nk tngok transformer

syaz@rozelt said...

@Umi Asura Sanusi
hehe..ok jugak tu..since green lantern nie bg sy biase je..

Siti Arfah said...

Syaz = hehe. biase la. cti pnjg kn. nnt dh mle kuliah tah sempt ke x nak buka blog n komen2 neh. hik3 . btw x ske ke sy komen? huk2 . T_T

taliff said...

hahahaha...lawak3x..boleh pula terbakar^^ hahaha

tia @ Ini Kisah Tia said...

tempat Tia takdak panggung wayang :(

syaz@rozelt said...

@Siti Arfah : x de la suka sangat kamoo komen..unik!hehe

@taliff : hehe..real la terbako..naseb baek bomba cepat dtg n padamkan api..hehe

@tia @ ini kisah tia: jalan jauh siket la tia cari panggung..x pon tengok cd je..hehe

Siti Arfah said...

Syaz = huhu. tq