June 8, 2011

Earrings from paperclips & string

As Salam,

Sepanjang hari nie aku lalok + pening2 je..so idea nak update blog asyik terbantut2..so apa yang aku buat hanya membaca, mengomen & klik2 almost semua blog yang aku follow..hehe..Segan jugak sebab even tak update entry baru ade jugak yang sudi follow untuk hari nie..Thank you very muchy!!~

Lewat petang nie tserempak lagi dengan hasil karya teragung yang kiut..hehe..hanya guna klip kertas & string(tali yang bersesuaian) anda dapat earrings a.k.a subang yang comey..


Bentukkan klip kertas jadi segi tiga

senang je kan die buat..x notice pon gune klip kertas..
cun je awek nie pkai earring tu..looks glamorous~

p/s: bile cakap pasal subang nie..aku dah x ley nak pakai, sebab lubang dah x de..huhu..lame dah tinggalkan dunia glamor nie..hehe

13 comments:

Marniey said...

unik nye macam nak cuba buat, hehehe :)

syaz@rozelt said...

@Marniey
nnt dah cuba buat entry k..nak tengok hasil..hehe

Anyyss Shuhaimi said...

kreatif dan inovatif..

syaz@rozelt said...

@Anyyss Shuhaimi
btol2..cubela try anyyss~

terrenigma said...

Wah kena memastikan pin tu tak berkarat kalau tidak kena Tetanus or rather Lockjaw disease =P

syaz@rozelt said...

haha..i think the same way too~

sya hassan said...

woahh.. canteq.. unik :P

syaz@rozelt said...

@sya hassan
diorang nie memang kreatif kan?hehe

TYNTHA LANA said...

urghhh, ade gak ea subang camni, hehe.

syaz@rozelt said...

@TYNTHA LANA
omputeh nie memang kreatif..macam2 idea comey diorang tawu..

tia @ Ini Kisah Tia said...

uisehh . cayalah .. Tia pakai yang plastik aje ;)

Bila Azan Berkumandang - AWAS!

Jangan Kalot said...

subang jaya.:D

syaz@rozelt said...

@tia @ Ini Kisah Tia
x kesah la plastik pon kan Tia..asal canteq suda~hehe

@Jangan Kalot
haha..nie lagi femes..subang jaya~