June 22, 2011

Lucky Followers By Meoww Cat

As Salam,

huhu..follower baru je nak mencecah 300 tapi dah terasa ke-bz-annya..sampai cik gadis biasa marniey tag untuk join segmen pon x perasan..die tag dari hari sabtu kot..huhu..sorry sesangat..

ok nak kena fullfill syarat2 segmen nie:
1) kena follow kedua-dua blog penganjur..DONE

2) Wat simple entry dengan tajuk "Lucky Followers by Meoww Cat"..DONE

3) Letak banner meoww cat kat atas tu lam entry...pastu link balik kat entry segmen..DONE
 

4)letak banner ni kat sidebar skali tau..lepas nie akan letak..so consider DONE

5) Tag 3 orang rakan yang lain.. DONE

harap yang ditag sudi untuk join ye..hehe

6) seperti biasa kena tinggalkan link entry nie dekat komen penganjur..hehe..consider DONE!

tarikh tutup segmen: 30 June 2011 <--cepat join ramai2 ok!!!

p/s: malam nie i nak tengok 'green lantern' dngan my dearest boyfriend & girlfriend @tropicana mall.. kelam kabut update entry sebab nak balek cepat..huhu~

8 comments:

meoww cat said...

done...gud luck yer...

ct N honey said...

klu ada masa nak gak join,manalah tahu ada lucy

Siti Arfah said...

Tq sgt2 tau tag arfah . InsyaAllah kalo kerajinan dtg arfah join eh contest neh.^^, . Sory tau .

ika said...

psssttt~~ : green lantern x best lgsung! =.=" ambooiii...followers dah lebey rapunzel nie...*jelez*

syaz@rozelt said...

@meoww cat
orait..thanks meoww cat~

@ct N honey
meh join rmai2..lgpon banner die kiut sgt..hehe

@Siti Arfah
sama2 arfah..nie tag je..x de pon diwajibkan~

@ika
hehe..green lantern tu x de la x bes langsung..tp kurang action..huhu..lor x perasan pon follower ku lbeh bnyk dr kamoo..hehe

Siti Arfah said...

syaz= owh, ok2. hehe^^

tia @ Ini Kisah Tia said...

uit , apakah ini ?

syaz@rozelt said...

@siti Arfah: hehe~

@tia @ ini kisah tia: ini join segmen follower yg bertuah..hehe