July 19, 2011

malam esok mungkin x online

As Salam n Selamat malam,

uihh x sangka aku maseh on9 lagi time nie..suppose dh offline n tido..hehe..risau jugak sebab penangan nescafe ais time berbuka tadi..harap boleh lena dengan cepat kejap lagi..hihi..

ok just nak update entry simple..nak kabo awal2..mungkin sok malam aku x online..sebab tadi mase tengah gembira2 bw, komen2 n folo2..tetibe maxis popup message nie...

korang ley bace x nie??silalah klik utk view lebih terang~
x pasti la nie website maxis je under maintenance ataupun memang x ley online..tapi pape pon malam esok memang x online pon sebab malam esok aku beraya..yey!!..insyaAllah..ok la korang lepas habis cte 'edisi khas' yg kelakar dekat tb3 nie aku nak p tdo..

p/s: kadang2 perlu jugak inform x online sbb nnt rakan2 blogger yang setia macam cik lana, cik rara, & laen2 tcari2 lak syaz..waa perasan sendiri~

10 comments:

kotak bulat said...

esok tak on9? heheh.. ok..lusa on9 tau.. :P

rara pinkmafia said...

hehehe okeh2,dh bgtau siap2 senang.hehehe.selamat bercuti blogging syaz =( mish u.

tia @ Ini Kisah Tia said...

wahhh , kalau Tia kadang tak menyempat nak bagitau . huhuh :)

Shawn Razaleigh said...

ala esok tak o9 ke? *tiba2 gua mencelah

ika said...

xpe syaz~ lusa on9 lik tau...:D hehe...

K.I.N.A said...

haha..raya sampai cuti..over u..:P

syaz@rozelt said...

@kb: on9 je la..tp mlm x online..awal benor bg notice erk..hihi

@rara: hehe..ok dear..tp x on9 mlm karang je~

@tia: nie inform pon sbb dapat notice dr maxis..ade prove..kalau x sonyap jugak..

@Shawn Razaleigh: malam je..hihi..x de salah lu m'celah..my blog is x private..hehe

@ika: oke2 hihi..

@kina: haha..raya mesti cuti shake..kalau ry btol pon cuti sminggu kot..btw..selamat braye jugak malam nie~

ieda said...

ermm tenet prob ke dik ?? kalau kat opis susah kan nak buat kerja .. BW tuu leh mlm2 kan .. jgn lupe umah akak lalalalal :)

syaz@rozelt said...

@ieda: x de la..maxis broadband under maintenance..hihi..ok k.eida akan terjah blog akak nnt..

iPai said...

pakai bb maxis ke ? selalu ada masalah macam tuh ?