July 25, 2011

Mood hindustan @office

As Salam,

korang layan hindustan x?? aku layan jugak la..tapi mase dulu2 la time kecik2..sekarang dh kureng..kalau layan pon yang movie tu ada femes2 punya aktor n aktress mcm shah rukh khan, preity zinta, rani, hitrik,.aisywarya rai, amir khan n laen2 lagi..nie jela pon yang aku ingat..hehe

hari nie opis agak lengang..sebab ada dak opis pergi terengganu, promote website ktorang, 'globinmed'..then ada jugak yang cari wit saku lebih..berniaga keropok lekor dekat hari kantin..first time tawu ada hari kantin..terasa macam kelakar plak..sebab ingat dekat sekolah2 je ada hari kantin..hhee

uihh melalut plak..sebab kan dekat opis tinggal berapa kerat je ada..so ligat la dak2 opis nie bukak lagu hindustan nie..bukan maen kuat lagi..memeriahkan suasana opis yang sunyi..lepas tu siap suggest2 lagu lagi..hihi..yang x de speaker macam aku nie tawu suggest n dengar je la..hihi

layan2 hindustan pon keje mesti kena jalan ok!hehe..bos siap pesan lagi..jangan nakal2..dekat sini ada cctv..hhuu

Mujhse Dosti Karoge the Medley


sorry ye video kurang berkualiti..tapi best sebab ada subtitles..hihi

p/s: Selamat buat kerja sambil have fun!!!

20 comments:

ika said...

lagu hindustan mmg best!!! even mcm lagu lama-lama tapi still menusuk jantung sampai berlobang...:)

syaz@rozelt said...

@ika: haha..impak yg sangat hiperbola ika..nak layan bollywood free??meh ler lepak sini..hihi

Syuxer said...

wahahah layan lagu hindustan..memang x akan bosan punya heheh..kan ada member opis yang gila2 dok menari2 hahaha

TYNTHA LANA said...

hahahahahha. cekang syaz, time koje sempat gi layan hindustan,hahahaha.

takpa,janji tak tension dngn bebanan keja kan? senyum salu tau, tapi hindustan,jgn salu..bahaya! hahahahha

syaz@rozelt said...

@syuxer: hahaha..kelakar la..mmg ada yg menari hindustan dekat opis nie..

syaz@rozelt said...

@lana: sambil dengar2 je..keje jalan jugak (w'pun ciput..hehe)..

btol2 hindustan jgn selalu..nnt x hengat dunia plak~

Anum said...

layan

ct_cucubi said...

bos sapa lah poyo sgt tu?

syaz@rozelt said...

@Anum: layan jgn x layan..hehe

syaz@rozelt said...

@ct_cucubi: bos k.kerol jugak..haha

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

alamak,sy xminat .. =(

SoPHiEa ZaaRa said...

you know i do kan?
hehe

ps: nape gi skytrex xbtaw. umah sofi kt bukit bandaraya je..bole minum petang kt umah sofi..

syrupmasin said...

ermm..dulu2 hindustan popular kan de msia nih :)

Siti Arfah said...

Wah hindustan ! Mmg dlu2 wktu kcik ske la tgk hndustn, skg2 ni dh kureng juga. Hehe

rara pinkmafia said...

lame giler tak layan hindustan.

syaz@rozelt said...

@nuyui a.k.a miss NUSHA: x minat ker..hehe..abaikan en3 nie ye~

@syrupmasin: dulu mmg gile2 org minat..sekarang dh kureng..

@siti arfah: same la kte arfah..

syaz@rozelt said...

@rara: jom kite layan sekarang!hhii

syaz@rozelt said...

@sophie zara: ye tawu sophie suka hindustan..hehe..

x tawu jugak rumah sophie dkt situ2 je..klu x bole singgah..hehe

iPai said...

kenapa ada cctv ? hamboi melayan lagu hindustan laa ek .. uhuhuh

syaz@rozelt said...

@iPai:opis nie mmg ada cctv..biasa la tengah2 bos x de nie..haha