July 11, 2011

Aku Dah...(iklan pantyliner carefree)

As Salam,

huhu..termasuk hari nie dah 3 hari gadget follower x dapat tengok n 2 hari lepas jugak la follower aku meningkat seorang je setiap hari..bukan gila follower ke hape..tp sedih la dekat sape2 yg nak follow blog nie tapi x dapat kan..hehe<--perasan..haha


perlu ke nak print screen kan sekali header tu?hihi
so hari nie aku terpaksa akur untuk letak button follow & dashboard dekat bahagian atas sebelah kanan tu..thanks dekat adeq Ainon Fathihah yang sudi share tutorial simple letak button tu dekat sini..hehe


p/s: nak buat button follower macam tia, tapi malas la pulok nak buat button comey..huhu

21 comments:

kotak bulat said...

kat navbar tu pun mmg da ad button follow.. :)

ArulchelseA said...

macam2 skang ni..kih kih.. tp sy letak kat umah je button follow tu..kih kihk ih

cik aisha said...

kat navbar tu kdg2 xley percaya...da terkena.huhuu.mmg kena cari altenatif lain sejak follower xmuncul2 ni...

ika said...

tu la syaz~ box followers ske men cak kun cak la...begang tul! grr~

ct_cucubi said...

hehehe.. bernas. bernas.. :)

yatie Awang said...

dah 2 3 hari dah masalah ni...

Terbelog said...

yup
kat sini pun boleh
ok je guna
http://www.terbelog.com/2011/05/follower-hilang.html

Terbelog said...

he3
tajuk entry
aku dah...:0

iPai said...

button atas tuh pon dah ok dah ..

hyz said...

yup.... da ada polo kat atas nun, baru dapat polo kamo skg.. heheheh slamat bkawan2 ^^

belog|amiyo said...

nak kena follow ke ni? :P
hehe

Bro ahmad said...

blogger sekarang dah pandai main sorok2..p

Syuxer said...

butang kat nav dah ada..heheh..:)..

iPai said...

kak syaz, dah tgk ur facebook profile .. u batch 2005-2006 kan ?

saya batch kmm batch 2006-2007 .. jauh sikit di situ ..

tapi kalau cikgu lebih kurang sama, kira ok laa kan .. mesti kenal2 juga ..

syaz@rozelt said...

@kb: kadnag2 x function..ke lambat respon ntah kb..pernah dulu folo dekat situ..then scroll ke bwh jmpe button folower dkt gadget die..folo sekali lg.. boleh je..supposed diorg inform dh folo..

@arulchelsea: letak dekat umah??home ke rumah kamoo..hehe

@cik aisha: sy setuju dngn kamoo..sediakan bnyk option sng org nk folo kite..hihi

@ika: syaz punya bkn main cak2 dah..dh ilang 3 hari..hr nie baru sehat..x saba nak tawu sape yg folo mase down time tuu..hehe

@ct_cucubi: jom buat same k.kerol..senang je..

@k.yatie: btol2..sejak hari sabtu..huhu

@terbelog: ok akan terjah entry tue...entry simple tajuk je buat gempak..hehe

rara pinkmafia said...

syaz dh ada balik dh button follow to.tp knp tukar ke join this site lak eh?

syaz@rozelt said...

@ipai: mane2 pon bole..tp button dkt nav tu mragukan

@hyz: hee..thanks sudi folo..slmt bkwn2 juge~

@belog|amiyo: sudi2 kan diri ye..hehe

@bro ahmad: tu la pesal..dh folo lepas tu nyorok..haha

@syuxer: saje cari alternative laen..hihi

@ipai: hhehe..junior syaz rupenya..

syaz@rozelt said...

@rara: haah ler..baru perasan..x best la klu join dis site..effect sbb buat button folo dekat ats tu kot..huhu

iPai said...

hehe .. senior rupanya ... widget follower dah elok dah ni ..

tia @ Ini Kisah Tia said...

dah boleh sekarang syaz .. hope takde masalah lagi :)

Siti Arfah said...

Skg followers dh kembali ! :)