July 2, 2011

Cut Mp3 file

As Salam,

hai2 semua..selamat bercuti..erm first of all nak ucap terima kasih dekat en.syuxer sebab review blog rozelt..hehe..kalau korang nak tengok blog laen yang turut sama direview..silalah ke blog beliau

hari nie seriusly aku blurr tatao nak update entry ape..x kan nak cite mimpi aku ade kuasa bagi orang tua jadi muda plak??seriusly aku mimpi nie pagi tadi..bila aku lantunkan syiling dekat badan orang yang hampir2 nak mati..terus orang tu jadi muda..hehe..kelakar..tapi selalu nak dapat mimpi pelik nie bila  tdo pagi2 lepas subuh la.. <--buruk perangai kan..sila jangan ikot..hehe

so hari nie share website yang boleh pendekkan lagu mp3..macam biasa x payah download2..korang boleh pendekkan length mp3 online saje..hehe

--> cut mp3 files di SINI <--

Nie Homepage website

Specifikan part mane korang nak cut

 last sekali klik CUT and SAVE ok?? DONE

kegunaan mp3 cutter nie antaranya korang boleh potong lagu untuk part2 tertentu..kalau korang suka part chorus boleh la amek part tu je..lepas tu boleh la korang jadikan ringtone ke message tone ke untuk hp korang..hehe

17 comments:

zieyzain said...

thanxx sharing=)
ziey janjalan here,..nice blog=)

echaRierie said...

hye2..
yeah saya selalu guna mp3 cutter..utk ringtone hp..haha..
slm perkenalan..

Addin said...

yes ! ni la yang addin cari . thanks ! ;)

kotak bulat said...

kb sellu gune dulu..sb rjin wat tok hp ringtone..sekrg ringtone kb yg bunyi nokia tu je..hahah..malasss~

syaz@rozelt said...

@zieyzain: u r welcome dear..thanks jugak sudi singgah sini~

@echaRierie: hehe..nice kan tools2 mcm nie..

salam perkenalan jugak~

@Addin: selamat mencuba..hehe

@kb: sama la kte..sekarang mls nak ade ringtone2 dh..syaz pkai ringtone sony je..

buat entry nie sebab nice la app nie..hehe

Siti Arfah said...

Ziarah syazlina. :) . Tima kaseh syaz rjin sharing cut mp3 online neh. leh main cut2 nnt. hehe

syaz@rozelt said...

@siti arfah: sama2..no hal punye..sharing is sexy..hehe

cik aisha said...

bagus....ley cut lagu kegemaran pasni dgn sesuka atinye...:)

suha said...

haha tercerita gak psl mmpi tu (^_^)

Siti Arfah said...

Syaz = Alolo. iye? hehe

syaz@rozelt said...

@cik aisha: btol2..x payah risau nak download2 kan?hehe

@suha: haha mimpi kelakar excited nak crita..

@siti arfah: yup!hehe

Abang Stalker said...

thanks rozelt! bole potong lagu yg best ;)

iPai said...

erk .. tak tau plak ade mp3 cutter secara on9 .. terima kasih share ..

jgn risau nak share sesuatu ... sebab tak semua orang tahu benda tuh ..

iPai said...

@abg stalker ~ bukat rozelt laa .. syaz .. hehe

syaz@rozelt said...

@abg stalker: hehe..btol2..lepas tu jadikan ringtone kan..

@ipai: syaz pon baru jumpe smlm..pas tu tros excited nak share dekat blog..hee

wah ipai nie cnfm dah bace latest entry nie..bgs2..hehe

rara pinkmafia said...

rara pakai mp3 cutter.senang gak.hehehe.buat ringtone msg.

Author said...

try to use online mp3 cutter

cut mp3 file

Cut songs without uploading...