July 7, 2011

Pomander Flower Ball

As Salam,

hai2 semua..diam x diam dah masuk hari khamis kan..esok dah jumaat & segmen "blogger otai pilihan saya.."pun akan berakhir..kepada yang dah join..terima kasih banyak2..yang belum join tu..maseh ade mase lagi..sebelum jam 12 malam esok taw..meh ler join..hihi

Semalam ada jumpe something yang cute n nice..hehe..ingat nak share dengan korang semalam..tapi x sempat la...sempat online sekejap je..then keluar p cari makan..hehe..sekarang trend makan pagi berat..nasi lemak ke..tengah hari ringan siket..malam nye abiz la prot berkeroncong ..huhu
 

Tiut giler kan hasil karya DIY nie..cuma kena la rajinkan diri untuk punch banyak2x corak berbunga tu la..ade sorang membe nih siap tempah lagi puncher a.k.a paper shaper nie.. tak cayo ce tengok SINI..dia beli pon untuk buat DIY majlis kawen die jugak..nice & kreatif kan??hehe..terasa nak buat bunga nie tapi kaler turqoise untuk hias meja makan kenduri aku nanti..dusssh asyik berangan je aku nihh..hehe

Nak tawu lebih pesal Pomander Flower ball nie boleh la tengok SINI ye..

17 comments:

tia @ Ini Kisah Tia said...

ohh untuk orang tawen hikss . Tia lettew nanti . *lempang sebab gatai*

Pengalaman Naik Kapal Terbang

HAZWAN17 said...

wah menarik jugak mende ni erk....cantek pun cantek design yang die buat tu

rara pinkmafia said...

syaz ni bagus lah,bg idea kat rara utk buat door gift.hehehe.

syaz,rara tak larat nk stdy dh ni.

zarulfarhana said...

cntik la....

syaz@rozelt said...

@tia: hehe..x salah kalau nak berangan tia..calon dh ade ke??

@hazwan17: bleh try buat nnt..tapi kena ade paper shaper tu dulu..hehe

@rara: hehe..yey..rara ade doorgift comey..nnt syaz nak satu!!!

huhu..jgn tension sgt taw study tu..

@zarulfarhana: bleh cuba buat nnt..hehe

kokser kokdam said...

wat adiah GA comey ugop neh..
eheh

syaz@rozelt said...

@kokser kokdam: buat hadiah GA??hehe..laki2 suka ke mende2 tiut macam nie??haha

kotak bulat said...

ish.. terasa nk pulak bile tgk bnda ni..er..nak buat bnda2 cmni..mmg xkreatif le..hehhe..

ct_cucubi said...

comel.. hmm.. nanti boleh buat.. :)

Miss Y and Her World said...

sangat lah rajinnya kamu membuat benda-benda ini. kalau lah saya, habis lunyai lah semua tu jawabnya. takde rupa pun. tangan memang tak berseni (-_-)"

Meck said...

comel ni! lain dr yg lain..mcm sng je nk buat sdiri hehe

shafmechy said...

cantekkk..sapa pandai dan kreatif ni dah bleh buat duit kn >.<

iPai said...

wah cantiknya ...

syaz@rozelt said...

@kb: hehe..tp kalau dapt buat satu mesti best kan??

@ct_cucubi: nnt kita pinjam paper shaper kina utk buat..hehe

@ Miss Y and Her World: yg nie x payah guna seni..yg pntg pandai guna puncher dh siap..hihi

@meck: jom kte buat same2!

@shafmechy:asal barang jadi uwang..hihi

@iPai: hehe..yg nie mmg canteq

Siti Arfah said...

Em kiut sgt, plus kreatif2. Then, ala boleh je bunga tu nnt dibuat khas utk meja mkn kenduri syaz nnt. :)

syaz@rozelt said...

@arfah: hehe..harap2 nnt ingat la nak buat time nak kawen nnt..lambat lgpon nak tawen..

Siti Arfah said...

Syaz= Xpe lmbt lg pun, asalkan kawen jugk nnt kan? hehe