July 3, 2011

syaz puas hati

As Salam & Selamat pagi ahad

hari nie aku x de stuff yang cool untuk dikongsi..just nak sembang2 je..ade ke orang nak bace aku membebel2 nie?hehe..erm rase puas hati bila ade buat pembetulan di beberapa bahagian dalam blog nie..antaranya:

1. About me: dah guna bhs ibunda..no speakang2 anymore..haha..x de la..aku nak readers jelas yang real name aku syazlina khairuddin n korang ley panggil syaz je..then rozelt tu nama blog taw..url blog loveroses.blogspot..kena jelas tiga2 menda nie..nnt klu nak x tag x de confius2..hehe

2. perasan x gamba about me, gambar utk follow2 sebelum nie sume laen kan..name pon lain2..so aku dah standardize dah..letak gamba yang pkai bj merah mak ngah tuee..hehe..nama pon syaz@rozelt = syaz dr blog rozelt..so senang la korang nak cam..iye dok? 

3. time dekat shoutbox aku dah btolkan ikot masa malaysia..klu x ntah aku duk negara mana ntah..hehe..

4.aku dah letak gadget follower dekat sidebar..rase mcm lambat je loading klu letak dekat atas..huhu..lgpon klu blogger wat hal lagi..x de la nampak obvious sgt kosong dekat  atas tu..hehe

i'm happy!!!

sebenarnya banyak lagi mende yang aku kena btolkan..nnt ada masa aku btolkan..hehe..so far harap korang berpuas hati dengan blog rozelt nie..klu ade part yang x berapa faham, ayat terbelit2 sorry taw..aku nie kadang2 excited menaip sampai x bace btol2 apa yang aku taipkan..

thanks jugak dekat rakan2 blogger yang sudi adakan segmen membantu rakan blogger yang laen..termasuk la tolong syaz jugak..thanks sgt2..rase due tiga hari nie blog rozelt bnyk kali direview jugak..hehe..suke2..

oklah..hari nie nak berjalan nak merentasi 3 negeri lg..kl, n9, melaka..nak hanta barang adeq aku yang study dekat n9..maybe malam baru dapat online balek..hehe..so jangan segan2 tinggalkan jejak dekat sini k..take care korang n have a nice day!!

p/s: terasa nak buat segmen bloglist..ada ke yang nak join nih??hehe

14 comments:

iPai said...

uhuhuh .. kena yakin dan rajin ajak ajak orang .. mesti ramai join nanti ..

wah n9 kat mane tuh ? leh usha2 .. uhuhu

kotak bulat said...

mkin cntik da blog ni..nmpk lg kemas

syaz@rozelt said...

@ipai: kat area rembau..hehe..oke2..thanks kasik advise..nnt syaz buat jgn lupa join taw~

@kb: hehe..biase2 je kb..nnt klu ade mase nak buat ajax shoutbox..

Freaky said...

huhu godek2 blog ke ? :)

TYNTHA LANA said...

syaz, teruskan usaha menggodek blog. tapi harap2 tak lebih godek.. coz seriuosly, blog syaz ant blog girl paling sedap mata memndg lana..hehe. Its simple, easy nak cari apa yg ptt.

Tea said...

errr, n9 lg? >.<

blog cantek lah. :)

xnak lah bloglist. buat lain boleh? hiks. banyak cekadak lak.

tia @ Ini Kisah Tia said...

betul tu syaz . widget follower tu letak bawah sikit . memang berat tuu ..

kokser kokdam said...

kene tambah 1 lg... entri promot ambo.. ekekeke

Nurnajwa said...

Boleh pula tlebih excited smpai slh taip, hikhikhik XD

Siti Arfah said...

Ade2 nk join, arfah nk join . hehe. :). Em syaz puas hati, arfah pn nk tumpg rse puas hati la, boleh? :)

syaz@rozelt said...

@freaky: hehe..ye godek apa yg tawu je..

@tyntha lana: ok2..akan godek2 secare bhemah..hehe..thanks sebab kasik review yg best pasal blog nih..

@Tea: sebab sblm nie pon ade entry merentasi 3 negeri..sbb tu ade lg..

tu la syaz tanye korang2..nak buat segmen bloglist cm buhsan jerk..

@tia: hai tia..dh keudara dngn domain baru kan..hehe..nie bru folower brape kerat je dh berat~

@kokser kokdam: haah la..dulu penah kena review dngn kamoo..hutang review nie..haha

@nurnajwa: pernah jadi la najwa..semangat buat entry pnjg lebar pastu kelakar ade orang komen x faham..haha

@siti arfah: Arfah dh x pyh join dh masuk dlm list pon..hehe..ok mari kite same2 bpuas hati dngn blog msg2..hihi

Siti Arfah said...

Syaz = Alamakk, lpe la pulak. hehe. ok2, jom. :)

ct N honey said...

saya pula x de masa nak mencantikkan blog...tapi dah oklah blog syaz ni...sejuk mata memandang

rara pinkmafia said...

heheheh gud2.improvement.hehe