July 16, 2011

Segmen: Gadget kesayanganku

As Salam,

Tengah hari sabtu nie nak join segmen dari blog en.muz..menarek jugak segmen nie..boleh membuahkan rasa chenta dekat hp korang n kurangkan kes hp kena baling dekat dinding..haha..<--mrapu sudeh~


1.  letakkan banner nie n link kan ke blog en.Muz..bukan entry ye..

2. Entry title "segmen: Gadget kesayanganku"

3. Cerita siket pesal gadget kesayangan nie..
Model Hp : sony ericsson Cedar
Berapa lama guna: since disember 2010..baru ja lepas hp kesayangan sebelum nie kena curik..huhu
Macam mana dapat hp nie: beli dekat pertama kompleks ja..

nak tawu lagi apa yang best pasal hp nie..sila la bace entry kelakar nie...
Saiz Audio Jack 35mm

p/s: jom join segmen simple n menarek nie ramai2 sebelum 18 Julai 12.00 malam (nak join klik banner ye!!)

11 comments:

muz said...

hehe...sungguh kreatif belasah gagang telefon wat earphone...

BTW thx for join...hehe

Fathiah Hamim said...

sapa tak sayang henpon kan3

rara pinkmafia said...

hehehehe sume syg hengpon.tp rasa mcm nk tukar hengpon.hehehe

syaz@rozelt said...

@muz: mmg kelakar momen tu..x sangka bley guna plak..ok muz..sama2~

@fathiah: btol2..hp canggih ke x tetap jd kesayangan

@rara: hehe..tukar smart phone tros la..ke tunggu hantaran hengphone??hihhi

tia @ Ini Kisah Tia said...

Tia tak dapat joinnnn . still buzy rite now . ogoshhhh :(

btw , gadget kesayangn Tia yakni hp baru aje punoh . sangat sedih oke! but now still tinggal lappy . nilah my gadget kesayangan . boleh terima x sygs ?? heheh!

syaz@rozelt said...

@tia: nie bukan segmen sy..nie segmen en.muz..terfikir jugak kalau selaen hengpon pon ley jd gadget kesayangan kn??hihi

TYNTHA LANA said...

Syaz..rajinnya join..aduhai..tak terdaya dah lana syaz..hurmm..

syaz@rozelt said...

@lana: knapa plak mcm tu lana..bukan lana ade blog ke2 ke tuj join2 segmen blogger mcm nie??hihi

TYNTHA LANA said...

huu..dah kekurangan masa skrg..tak smpt mana nk join..hehe.

Oh ya, lana dah explore blog yg bookmark tu, suka sgt2,hehehe. da save page dah..esok2 nk bt,hehehe syaz nak tak? hehehe

Mrs.Yie said...

selamat bersegmen :)

Miss Y and Her World said...

errr handphone saya tak canggih ar. sat gi tak qualified nak join segmen. hehehe. btw, good luck!!

Awak Curang. Semua Salah Saya
Seronok Ke Iklankan Diri Sendiri Dalam Facebook?