July 5, 2011

GA CEKODOK ENSEM

As Salam,


wah sudah tag oleh cik lana..so harus lah join kan??hihi..sebelum nie x tawu plak lana's world nie ade dua blog..nice2..satu untuk hal2 personal n sembang2 ..yg satu lagi memang untuk join segmen2 blogger macam contest ke, GA ke..ini betul semangat berblog nih..hihi


tertarek nak join jugak sebab kelakar la title blog nie: Blog Cekodok Punyer..lebih enak daripada biase..hihi

sape2 mahu join klik la dekat SINI..klik dekat header blog pon boleh..mane tawu boleh dapat keychain padang besar + topup..

p/s: sape yang x join lagi segmen pertama syaz yang akan berakhir hari jumaat nih..boleh join dekat SINI..hihi

11 comments:

Syuxer said...

syuk akan join nanti..InsyaAllah..good luck tau..

syaz@rozelt said...

@Syuxer: ok syux..join due2 ok?hehe

cekodok said...

tq join...gud luck..

rara pinkmafia said...

rara suke mkn cekodok.rara bz stdy syaz,kalo tak leh gak join. =(

syaz@rozelt said...

@cekodok: sama2..harap2 ada luck..hehe

@rara: cekodok mmg sedap..klu makan panas2 dengan tea o..superb habis!!hehe

ye ke bz study?? hehe..bgs la..rindu plak zaman blaja..

Fay said...

haha.. comelnye nama blog..

misscha said...

gudluck!! misscha follow u...

syaz@rozelt said...

@fay: tu la pesal fay..comey + sedap..hihi

@misscha: hehe..saje suka2 join..ssh nak jadi bertuah..thanks sudi follow~

TYNTHA LANA said...

Syaz, tima kasih sgt! hehehe. Sayang dia,muahahahahh ^_^

syaz@rozelt said...

@lana: sama2 lana..cuba je mane tawu ade luck..hihi

Siti Arfah said...

Sedapnye cekodok. hehe