July 4, 2011

manfaat join segmen

As salam n selamat malam~

Disebabkan terlalu excited dengan segmen pertama aku NIE..terganggu sikit tumpuan untuk tangkap follower ke 400th..huhu..tapi x pe..naseb baek sempat tangkap lagi..beliau adalah en.pucheh dari blog angin malam..

uiks die tanye hadiah la..hadiah kena review ok x??hihi
sekali imbas blog en.pucheh nie banyak cite pasal bola la..hehe..so peminat bola diluar sane...jom terjah blog beliau!hehe

congak punya congak rasenye dalam seminggu nie jugak follower aku meningkat lagi seratus..mmg power kuasa segmen nie kan..nak buat list lah segmen ape yg aku join dalam minggu nie..

lepas je join ketiga-tiga segmen yang simple tapi nice nie..tros follower aku bertambah dengan mdadak..n komen2 pon sampai x terjawab..huhu..kuasa blogwalking pon x sehebakk ni taw..erm..tu yang tercetus inspirasi nak buat segmen tuh..huhu..macam kurang dpt smbutan je..ade kate susah..ye kot..erm

sebenarnye aku punya target untuk segmen pertama tu.. nak korang review blog disekitar korang je..x kesah la folower die baru 3 ke 4 ratus ke..yg beribu2 tu dah cnfirm otai la kan..cari je blog yg bnyak berjasa dekat korang selalu buat segmen or review2..tag2 korang..kan senang je..tapi ciri2 otai tu kena ada jugak la..hihi..lagi satu nie..lupa nak state yang korang bleh review lebih dr satu blogger..tapi kalu dapat maksimum 3 oke??

pape pon pada yg dh join even seketul due..syaz rase happy sangat-sangat!!!!..baru rase perasaan buat segmen ade orang join..hehe..sape yang maseh berminat nak join tuh..join la sesuka hati bila2 mase ok..syaz nak letak dateline hari jumaat nie jam 12 malam..lepas tu hari sabtu nak review semua yg join...erm dlm masa yg sama boleh tolong korang blogwalking jugak kan??.hihi..

p/s:sape rase x mampu nak join segmen pertama blog rozelt nie.. x ape..macam follow..join segmen pon x boleh paksa2 kan???hehe

10 comments:

yatie Awang said...

kakak sempat masuk segmen blog kesayangku je...dua lg tu tak sempat..teruskan berblog

Fay said...

sempat join segmen syaz je.. 3 yg atas tuh x dan dahh.. huhu

syaz@rozelt said...

@k.yatie: ye ker..huhu..rmai kan join segmen tu..x pe ikot rapat2 blogger2 otai nih..diorang selalu buat segmen yg best~

@Fay: x pe fay..laen kali kita join same2 segmen diorang oke??hehe

harrazdani said...

saya follower ke berapa yer...huhuhuh

Freaky said...

segmen dapat sambutan. feel tu sangat bestt.. happy blogging

ashafanie said...

nak join jgk la.. sbb dah invite..hhee

Lissa said...

lisa ta pernah join apa2 segmen. bukan ta nak, tak bape reti lah. huhuhu. takut tersalah buat. kalu contest boleh la gak join. heee

sergeant keroro said...

hehe, nanti join. busy sangat sekarang ni XD

segmen sendiri pon tak siap lagi :P

syaz@rozelt said...

@harrazdani: nak tawu ke?? nnt syaz kire..hihi

@freaky: hehe..even x rmai yg join pon tetap rasa happy jugak..

@Lissa: sekali sekala jom la join..join segmen bagus untuk cepat dapat kwn baru..hehe

@sergeant: baikkkkk! faham blogger otai mmg selalu bz..juz kidding bro..hehe

Siti Arfah said...

Tahniah, dh 4oo lbih followers syaz. Moga trus maju dlm blogging. :)