July 23, 2011

Segmen : Jom Kongsi Entri

As Salam,

Petang nie terasa nak join segmen kongsi entry..

blog penganjur..

entry pilihan:

entry nie berunsur peribadi n agak panjang lebar jugak..tapi aku x tawu la macam mane boleh dapat view ke2 terbanyak selain entry segmen pertama aku..nak tengok entry popular laen sila skroll ke bawah oke??..hhee~

nak join segmen nie sila la klik link n header dekat atas ye..setakat nie blog penganjur, en.kiz x tetapkan lagi dateline segmen nie..so meh ler join ramai2!

p/s: kawan aku Imah dalam en3 dekat atas tu dah selamat lahirkan baby perempuan yg diberi nama Sumayya Tasneem..Alhamdulillah~bace entry tu balek terasa rindu dekat kawan2 yang pernah memeriahkan rumah sewa aku nie..erm

15 comments:

kotak bulat said...

kb pun join.. :)

~~Ticer Wann~~ said...

nak join tapi terasa malas plak.. huhu

kiz said...

tq..Rozelt

iMBobo said...

join juga :)

tia @ Ini Kisah Tia said...

waaaa , tak tau sempat atau tak nak join :)

tia @ Ini Kisah Tia said...

waaaa , tak tau sempat atau tak nak join :)

syrupmasin said...

wahh dah jd makcik la nih?? :D

alif haris said...

nk ada baby sndiri bila kak ? hehe ^^

Firdaus Kasim said...

nak join kalo ada masa

abazilah said...

hye , blogwalking jap .
tolong vote saya dekat http://iownthis87.blogspot.com/2011/07/vote-for-abazilah.html
tq :)

Bro ahmad said...

bro pun join segmen ni..tapi tk nanpak btg hidung penganjur pun? cute hehee

syaz@rozelt said...

@kb: ..nnt nak terjah en3 tu nak bce..hihi

@~ticer wann~: x pe en.kiz nie aktif jugak buat segmen..laen kali kite join same2 k!

@kiz: sama2..segmen yg best harusla dijoin~

@iMBobo: bgos2..nnt nak bce en3 tuu..

@tia: x pe..x sempat join laen kali..hihi

syaz@rozelt said...

@syrupmasin: bole la nak dikata..dh jadi mok cik..haha

@alif haris: haha..soklan cepu gangsa..nnt2 la..kawen pon x tawu bile~

@firdaus kasim: ok moh join beramai2~harap x ttp lg la segmen nie

@abazilah: sy baru on9..nnt sy vote!

@bro ahmad: moh join!blog penganjur en.kiz la..hehe..apa yg kiutnye..haha

ieda said...

gud luck dik ! :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

sedap jer nama Baby tu.. ;)