July 8, 2011

Cuak bace NIE

As Salam,

Alhamdulillah hari jumaat tiba lagi..tapi hari nie jumaat nya sangat berbeza n ada debaran menanti hari esok..harap semuanya akan berlangsung dengan aman tanpa berlaku sebarang perbalahan..aminn..nak share apa yang aku bace siang tadi..cuakk gile bila bace entry nie..


Bersih 2.0 Impak Dan Kebodohan



P/s: lepas tengah malam karang aku nak post entry pasal segmen 'blogger otai pilihan anda...'

14 comments:

GaRy™ said...

fuh... dah makin naik isu bersih2 ni...

ArulchelseA said...

merepek2 je..kih kih kih..

fiq. said...

o, bersih, betul ke malam ni n esok internet and phone semua kena block?

SoLy SoLicious said...

jom BERSIH kan rumah masing2~

tia @ Ini Kisah Tia said...

kat mana2 ada bersihhhh .. wuuu ~

Syuxer said...

isu BERSIH ada polemik tersendiri..terbayang ketakutan atau kekecohan..

apapun kebenaran harus dipasak jua semoga sinar Islam akan menyuburi negara kita ini...:)

Siti Arfah said...

Moga slmt sumanya . Hrp xda apa2 perbalahan. Hmm .

Anyyss Shuhaimi said...

tak tau pe jadi pagi nanti...

zaza izrinda said...

=.=" bersih mmg dah mnyusahkan...

syaz@rozelt said...

@Gary: mmg tengah naik..up2 punye..cuak sementara nak tg kul 2pm

@Arulchelsea: huhu..x tawu dah yg mane yg btol or mrepek skrg~

@fiq: sehat je telefon ngan broadband..hihi

@soly solicious: jom2 kite bersihkan rumah..lg bgos kan?

@syuxer: huhu..ntah la syux..bila tawu ambiga yg pernah jd peguam kes lina joy tros takot..takot die ade niat nak timbulkan perbalahan antara org islam dkt msia nie..huhu

@arfah: teruskan berdoa arfah..ade mse lg nih..

@Anyss: harap2 semuanya akan OK~

@Zaza: mmg agak mnyusahkan..tgk la berita..kl lengang je..mesti bisness semua org pon x brape untung hari nie..

Hanif said...

Thanks link my entry !!!

syaz@rozelt said...

@haniff: no prob bro..entry mcuakkn mcm nie harusla di share..kte kena bsedia dengan semua kmungkinan..hehe

rara pinkmafia said...

Sgt bersih.

syaz@rozelt said...

@rara: bersih ada makna..hoho